Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δηλώθηκε διάρρηξη και… ξεδηλώθηκε!


Συγνώμη … παρεξήγηση. Αυτό ισχυρίστηκαν λίγο πολύ σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες της νυχτερινής επιχείρησης στην οποία καταγγέλθηκε μια χρυσή «διάρρηξη», η οποία τελικώς δεν ήταν … διάρρηξη

Γεννιούνται πάντως πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς τα οποία ίσως απαντηθούν όταν θα κληθούν  κατάθεση– εάν δεν έχει γίνει ήδη- οι συνιδιοκτήτες.

Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η όποια ενημέρωση έγινε σε προφορικό επίπεδο. Στη διάρκεια αυτής της συνομιλίας ειπώθηκε αρχικά ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Πάντως πολύ ενδιαφέρον θα έχει το τι απαντήσεις θα δοθούν για την ύπαρξη του βίντεο, το οποίο λένε αστυνομικοί ότι  δείχνει έναν άνδρα με κουκούλα να εισέρχεται στην επιχείρηση κι ενώ εκείνη δεν λειτουργεί.

Ο ίδιος άνθρωπος, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, φαίνεται να αδειάζει το χρηματοκιβώτιο. Το ακριβές ποσό δεν είχε γίνει τότε γνωστό.

Όπως έγραψε η «Π» από πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ οι κινήσεις του ήταν με χειρουργική ακρίβεια. Ήξερε που να πάει και τι να βρει.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες δεν είναι σε θέση να ξέρουν πότε ακριβώς έγινε η μεγάλη «διάρρηξη».

Η επιχείρηση ήταν από την προηγούμενη Παρασκευή κλειστή και λίγες μέρες μετά έγινε αντιληπτή η πράξη.

 

https://www.patris.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια