Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα υπάρξει επίδομα για τους αστυνομικούς; Τί λένε οι σχετικές πληροφορίες - Απαγορεύεται ν' αρρωστήσετε


Οι αστυνομικοί ήδη εκδηλώνουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για την έκπτωση τους, δίκην αποσυνάγωγων από την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης στους πρωτοπόρους της μάχης κατά της πανδημίας. 

Με σκίτσα και  καυστικές αναρτήσεις στα σόσιαλ λοιδορούν τις κυβερνητικές παλινωδίε,  αρχοίς γενομένοις από το πρώτο κύμα περί οκονομικής ενίσχυσης που μηδέποτε είδαν να καταλήγει σε έμπρακτη αναγνώριση, αλλά και από την επιβάρυνση, υπηρεσιακή και οικογενειακή, καθώς ως πρωτοπόροι, είναι εκτεθειμένοι στον υγειονομικό εφιάλτη.

Τα κρούσματα μέσα στο σώμα της ΕΛΑΣ ήδη αυξάνονται, εκθετικά, γεωμετρικά με προϊούσα ταχύτητα κι από την άλλη η ηγεσία με προφορικές εντολές καθιστά απαγορευτική την προσβολή από τη νόσο, δεδομένου ότι ο αστυνομικός βρίσκεται στην προμετωπίδα των δημόσιων φορέων που δίνουν τη μάχη.
 
Δεδομένου όμως ότι, το bloko.gr δημοσίευσε την Άνοιξη πληροφορίες περί επικείμενης απόδοσης επιδόματος στους αστυνομικούς που τελικά αποδείχτηκαν φενάκη, πληροφορίες που ωστόσο επιβεβαίωσαν κυβερνητικά χείλη άσχετα εάν στο διάβα του χρόνου βρέθηκαν κι αυτοί εκτεθειμένοι, αποτανθήκαμε εκ νέου σε κυβερνητικές πηγές, θέτοντας το ίδιο ακριβώς ερώτημα. "Θα υπάρξει κάποιο επίδομα για τους αστυνομικούς;" 
 
Σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση που λάβαμε: "Μέχρι τα Χριστούγεννα μπορεί να υπάρξει εξέλιξη". Αν μη τί άλλο, στον παρόντα χρόνο δεν υπάρχει η θεωρητικά δεσμευτική διαβεβαίωση που παρέμεινε στο επίπεδο το θεωρίας. 
 
Το αν δυνητικά ή όχι θα υπάρξει εξέλιξη, αυτό θα το δείξει το πνεύμα και το θαύμα των Χριστουγέννων.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ    



 




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης xristos είπε…
Με τον παρόντα συνδικαλισμό αμφιβάλω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
k.x.
Κυβέρνηση και Υπουργοί, σας παρακαλώ
στείλτε μου ένα sms ,
να το ΄φχαριστηθώ !!!!
Υ.Γ. Σύμφωνα με νέες εξακριβωμένες πληροφορίες, η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά την αποστολή δύο (2) και πλέον sms , για ανταμοιβή στην δεύτερη φάση της πανδημίας.
Συνάδελφοι.... όλοι τα τηλέφωνα μας ... ανοικτά. Θα βρέξει sms !!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΑΙΤΗΣΗ για άμεση δέσμευση θεσμοθέτηση στον νέο προϋπολογισμό μόνιμο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.
Αύξηση της ωριαίας αποζημίωσης και όχι των ωρών για την νυχτερινή εργασία. Η κυβέρνηση μας δουλεύει και εμείς ζητάμε να κάνουμε 8 νυχτερινά τον μήνα'
Ανύπαρκτος συνδικαλισμός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πειράζει.Στις επόμενες εκλογές θα τους ψηφίσουν οι γιατροί.Βάλαμε μυαλό αυτή τη φορά.
Ο χρήστης Jio είπε…
Είναι όλοι κουμαριά κ ψεύτες ιδίως οι συνδικαλιστές. Όσο αναφορά για τον κυβερνητικό εμπαιγμό θα πληρωθούν κ αυτοί καλά στις επόμενες εκλογές. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟ