Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός καταγγέλλει τη Δημοτική Αστυνομία για κλήση που δεν τακτοποίησαν ποτέ


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία στις 21 Ιουνίου 2017 στην Οδό Σόλωνος 81 στα Εξάρχεια προσπάθησα να παρκάρω και με έγραψε η Δημοτική Αστυνομία ενώ το ειχα με αλάρμ μέχρι να ενημερώσω τους ανωτέρους μου ότι ψάχνω κάπου να παρκάρω όταν επέστρεψα με είχε γράψει η Δημοτική Αστυνομία... Έκανα ένσταση μου είπαν ότι όλα είναι οκ.... Και σήμερα 13/11/2020 μου ήρθε αυτή η παραβαση που ενώ ήταν 80 ευρώ και μπορουσα να πληρωσο τα μισά τώρα αναγκάζομαι να δωσο 80 ευρώ ενώ βρίσκομαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση... Είναι Ντροπή στους Δημοτικός Αστυνομικούς όταν δίνουν έναν λόγο να μην τον κρατάνε φαντάζομαι σε πόσους συναδέλφους θα έχει γίνει αυτό.... Και όταν πήγα για εξηγήσεις μου είπαν και ειρωνικά ότι δεν έχω κάνει και ένσταση ενώ ο ίδιος ο Διοικητής της Δημοτικής κ. Τατσης μου είπε ότι όλα είναι οκ ... Τι να πω ας το κοιτάξουν αυτό οι συνάδελφοι της Ελληνικής Αστυνομίας που πολλές φορές κάνουν τα στραβά μάτια και δεν τους γράφουν γιατί τους θεωρούν συναδέλφους.

 









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαραδεκτο να γραφονται αυτα δημοσια.
Ο χρήστης Νικος είπε…
Ακριβώς το ίδιο συνέβη προ ετών στον ανάπηρο πατέρα μου, συνταξιούχο συνάδελφο όταν του έκοψαν 2 κλήσεις σε 5 ώρες έξω από νοσοκομείο εφημερίας. Προσκόμισα προσωπικά τις βεβαιώσεις από τα επείγοντα και μου είπαν να μείνω ήσυχος. Λίγες μέρες μετά πέρασα από Αγ. Κωνσταντίνου για επιβεβαίωση και μου είπαν πως βγήκαν άκυρες οι κλήσεις. Λίγο καιρό μετά, έτρεχα να πληρώνω....
Ο χρήστης Ε.Φ είπε…
O κλασσικός κλαψιάρης! Μήπως να μην το πάρκαρες σαν όλους τους σύγχρονους ελληνάρες με ανοιχτά τα αλάρμ σε μέρος που απογορεύεται;; Λέω μήπως; Και μου αρέσει και η λογική του "αφού με έγραψαν (για παρανομία μου) να τους γράφουμε και εμείς". Σε μια πρόταση όλη η σημερινή κατάντια στο ελλαδιστάν! Για αυτό ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε, για αυτό είμαστε ο πάτος της Ευρώπης! Και βεβαίως να μην ξεχνάμε να μεταλαμπαδεύουμε αυτή την πολύτιμη γνώση στα τέκνα μας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαραδεκτη και αντιδεοντολογικη "καταγγελια" απο εναν ενστολο. Η καταληξη μιας πραξης βεβαιωσης παραβασης δεν μπορει να γινεται αφορμη για προτροπες μεταχειρισης αλλων πολιτων και κλαδων εργαζομενων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν σε χάλασε που σου την φόρεσε ο δημοτικός.
Ο χρήστης βασιλησ παπαδοπουλοσ είπε…
αυτη ειναι η δημοτικη αστυνομια....χωρισ τσιπα φιλοτιμο...και χωρισ καμια εκπαιδευση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριοι οντως δημοσια να λεμε αυτα κακως απο την αλλη ομως αν δε θες να σβησεις οκ πες δε σβηνεται.Αυτο της ξεφτιλας να λες οτι σβηστηκε ειναι σωστο;;;Γιατι αρχισαν καποιοι προοδευτικοι ελληναρες να κραζουν....
Ο χρήστης Pitheas είπε…
Κλασικός καρμιρης κλάψας αστυνομικός. Κάτι ανάλογο με αυτούς που κλαψουριζουν γιατί δεν τους πάνε επαρχία στον τόπο τους και πληρώνουν ενοίκια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με την ίδια λογική αν βάλω αλαρμ ανεβαίνω την πανεπιστήμιου από Ομόνοια για Σύνταγμα έτσι;Δεν γίνεται να διάβασα κάτι τέτοιο.Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όλο αυτό αλλά το χειρότερο είναι η προτροπή να εκδικηθεί μια υπηρεσία μια άλλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν αρχικά να πω ότι η ανάρτηση είναι απαράδεκτη.Δευτερον εσύ που τα έγραψες αυτά αν είσαι αστυνομικός εγώ είμαι ο Τουταγχαμών.