Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης: ΟΧΙ στη διάσπαση


Ανακοίνωση τής Ένωσης Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης: Η ένωση μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αρχικά μετά από επιβεβαιωμένες πληροφορίες μελών μας, και σύμφωνα με ασφαλή και έγκυρη πληροφόρηση μας, συνάδελφος ο οποίος μάλιστα είναι εκλεγμένος, ως αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΠΛΣ, αφού επιδόθηκε στην συλλογή υπογραφών προκειμένου ‘’δημιουργήσει’’  νέο σωματείο , έχει προβεί ήδη στην κατάθεση εγγράφου για την συγκρότηση αυτού.

 Για την ιστορία το σωματείο μας δημιουργήθηκε πριν 20 χρόνια, τότε που ο συνδικαλισμός ήταν πρωτόγνωρος στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος, από συναδέλφους που διεκδίκησαν και προσπάθησαν για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας τίμια και επάξια. Ιστορία που όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε! Παραλάβαμε ένα σωματείο το οποίο έχουμε την υποχρέωση να το αναβαθμίσουμε και όχι να το διαλύσουμε διασπώντας το, διχάζοντας τους συναδέλφους στην λογική του ‘’διαίρει και βασίλευε’’, αποδυναμώνοντας εν γένει το συνδικαλιστικό κίνημα των εν ενεργεία Λιμενικών. Το σωματείο μας έχει παρελθόν, δηλώνει παρόν και πρέπει να έχει και μέλλον!

 Πρόσφατα ο κόσμος μας έδωσε ισχυρή εντολή, με την ψήφο του, να συνεχίσουμε την αέναη προσπάθεια για διεκδίκηση λύσεων επί θεμάτων προς το συμφέρον των πολλών, θεμάτων που απασχολούν και ταλανίζουν τον Οργανισμό που Υπηρετούμε τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο! Τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ του σωματείου μας, αν μη τι άλλο, δηλώνουν παρόντες, ασκούν κανονικά τα Υπηρεσιακά τους καθήκοντα,  παραμένουν ανοιχτοί σε προτάσεις ή και παρατηρήσεις, δέχονται την καλοπροαίρετη κριτική και επιμένουν στον ενωτικό και εποικοδομητικό διάλογο. Κανείς δεν κρατά μαγικό ραβδάκι προκειμένου να δώσει λύσεις όπου απαιτούνται, δεν μπορεί όμως και κανένας να αμαυρώνει την ειλικρινή προσπάθεια μας για τον συνάδελφο, όπως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη χειραγώγηση μας από κανέναν όταν αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το καλό του συνόλου που εκπροσωπούμε!

Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές και όχι μόνο σύμφωνα με το καταστατικό  ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουμε την Ιστορία αλλά και το Κύρος της Ένωσης μας.   

 

 

Για το  Δ.Σ.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

          ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                         ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια