Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Σεβόμαστε τους συνδικαλιστές, αλλά δεν συνδιοικούμε με τους εργατοπατέρες


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Κάποιοι συνάδελφοι, εκμεταλευόμενοι τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα, πιέζουν τους Διοικητές Υπηρεσιών  για να τις συνδιοικήσουν.

         Όταν όμως  οι Διοικητές των Υπηρεσιών ασκούν τη διοίκηση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και χωρίς να αποδέχονται τις συνδικαλιστικές  πελατειακές παρεμβάσεις τους που γίνονται για να    εξυπηρετήσουν  τους  ψηφοφόρους  τους,  τότε αρχίζει ο πόλεμος της συκοφαντίας,  της λάσπης, της διαστρέβλωσης  και της σπίλωσης.

       Το παράδοξο είναι ότι εκφέρουν την άποψη τους για πράγματα που δεν τα γνωρίζουν, κάνουν  υποδείξεις και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα. Από  την υποτιθέμενη έρευνα τους  βρίσκουν τον ένοχο,  που δεν είναι άλλος από τον τον Διοικητή της Υπηρεσίας.

        Άμεσα εκδίδουν μία ανακοίνωση,  της βάζουν έναν  αγωνιστικό τίτλο που θα εντυπωσιάσει και την αποστέλλουν στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία.

      Ευτυχώς όμως οι μάχιμοι συνάδελφοι  έχουν αντιληφθεί τον ξεπερασμένο τρόπο της σκέψης και της δράσης των ελάχιστων αυτών  συνδικαλιστών.

      Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής , επειδή σεβόμαστε

την κάθε συνδικαλιστική έκφραση και άποψη, τον κάθε συνδικαλιστή,την κάθε Ένωση και τον αγώνα της ,  αλλά δεν σεβόμαστε και δεν ανεχόμαστε τους εργατοπατέρες και τις παλαιοκομματικές συμπεριφορές τους, δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα σε κάθε μέλος μας αξιωματικό που ασκεί χρηστή και δίκαιη διοίκηση αλλά και σε κάθε αξιωματικό που εκτελεί σύννομα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.   

       Καλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουν να εργάζονται και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας, της Αστυνομίας και των συναδέλφων μας.    

     Καλούμε τα μέλη μας να καταγγέλλουν τις απαράδεκτες συνδικαλιστικές  συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε ένα οργανωμένο και πειθαρχημένο Σώμα όπως είναι η Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε δεν αρμόζει σε Αξιωματικούς να έχουν φοβική συμπεριφορά και να γίνονται υποχείριο κανενός.

  Τέλος , καλούμε τους πάντες να αναλωθούν σε  κοινούς πραγματικούς αγώνες που θα βελτιώσουν θεσμικά, υπηρεσιακά και οικονομικά τον Έλληνα Αστυνομικό.

                         Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια