Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι επιθέσεις σε κοπέλες, οι καταγγελίες και οι έρευνες

Και όμως η Αστυνομία φέρεται να είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για περιστατικό επίθεσης σε βάρος 21χρονης στην Παπαπέτρου Γαβαλά, στο Ηράκλειο, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της παθούσας, ο οποίος επικοινώνησε με το Cretalive με σκοπό να ξεκαθαρίσει πώς ακριβώς έχει η όλη κατάσταση.

Άκρως διαφωτιστική είναι και η μαρτυρία της ίδιας της κοπέλας. Παρά το γεγονός ότι μέχρι και χθες το βράδυ από την Αστυνομία είχε καταστεί σαφές, με κατηγορηματικό τρόπο και ύφος, ότι δεν υπάρχει σχετική καταγγελία με αφορμή το χαμό που έχει γίνει στο διαδίκτυο για την περιοχή των Μεσαμπελιών, τελικά φέρεται να υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά των παθόντων από το πρώτο βράδυ του συμβάντος.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως περιγράφεται, στις 7.30 το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου. Η 21χρονη κινούνταν σε ένα στενό δρόμο όταν ξαφνικά την προσέγγισε ένα ασημί μικρού κυβισμού αυτοκίνητο και την χτύπησε με την μπροστινό τμήμα. «Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Με χτύπησαν και με έριξαν στο έδαφος», περιγράφει η κοπέλα, η οποία υποστηρίζει ότι ταυτόχρονα σχεδόν ο συνοδηγός την θώπευσε ενώ την εξύβριζαν με χυδαίες εκφράσεις. Η κοπέλα τρομοκρατημένη άρχισε να ουρλιάζει και οι δύο νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Ο συνοδηγός, τον οποίο είδε καλύτερα, ήταν κοντοκουρεμένος και μελαχρινός.

Μετά το πρώτο σοκ και με την παρέλευση 10-15 λεπτών επικοινώνησε με το «100» ο παππούς της 21χρονης προκειμένου να αναφέρει το συμβάν, όπως περιγράφει στο Cretalive ο πατέρας της. «Είπαν ότι αν επικοινωνούσαν άμεσα, θα είχε νόημα να στείλουν κάποιο περιπολικό. Μας είπαν να τους ενημερώσουμε αν ξανασυμβεί κάτι». Την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, ήταν ο πατέρας της που επικοινώνησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να αναφέρει εκτενώς το περιστατικό. Στο ίδιο τηλέφωνο επικοινώνησε την ίδια ημέρα και η 21χρονη παθούσα. Τους είπαν, όπως αναφέρεται, ότι έχει καταγραφεί το περιστατικό και ότι θα πρέπει να περάσει και η ίδια η κοπέλα για να κάνει επίσημη καταγγελία.

Ο πατέρας επικοινώνησε και σήμερα με την Ασφάλεια Ηρακλείου με αφορμή το άρθρο του Cretalive το οποίο βασίστηκε στις διαβεβαιώσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία για τα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο για την περιοχή των Μεσαμπελιών. Αυτή ήταν η κατηγορηματική απάντηση τους και στο Cretalive και σε δημοσιογράφους άλλων μέσων ενημέρωσης.

Ο πατέρας μας ανέφερε ότι σήμερα ο αρμόδιος αξιωματικός τον διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση και ψάχνουν και στην περιοχή. Η 21χρονη υποστήριξε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία και με άλλες κοπέλες που δέχθηκαν παρενόχληση από τους συγκεκριμένους υπόπτους. Μάλιστα σε μία περίπτωση ο δράστης φέρεται να χαστούκισε την κοπέλα.


Δείτε φωτογραφίες που παραχώρησε στο cretalive η 21χρονη:

Χτυπήματα 21χρονη

 

Χτυπήματα 21χρονη






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια