Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: Ἀνδρός χαρακτήρ ἐκ λόγου γνωρίζεται….


Διαβάστε την ανάρτηση τού Γιάννη Πεχλιβανάκη από την Ένωση Θεσσαλονίκης: Έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα ένα ιατρικό θέμα όπως ο Covid-19 να το αναγάγουμε σε αστυνομικής φύσεως πονοκέφαλο. Στην Ελλάδα της υπερβολής και των άκρων που την μία εβδομάδα κερδίζει η Δημοκρατία και την επόμενη-κατά τα ΜΜΕ- «χάνει» με την πρόταση της αξιοτίμου κυρίας Εισαγγελέως, και τελικά επικρατεί η Δημοκρατία, πάντα κατά τα ΜΜΕ, με την απόφαση του σεβαστού δικαστηρίου, ακόμα όμως ψάχνουμε στην ΕΛ.ΑΣ και κωλυσιεργούμε στο να αποφασίσουμε για το ποιες εντέλει συναθροίσεις επιτρέπονται και ποιες όχι ενώ οι λαμβάνουσες οδηγίες είναι σαφέστατες και εμπεριστατωμένες.


Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, τις τελευταίες τρείς μέρες, από την μία, και ορθά δεν επιτράπηκαν συγκεντρώσεις/συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την Εθνική μας επέτειο ωστόσο σήμερα υπήρχε προγραμματισμένη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών που δεν πραγματοποιήθηκε στον αρχικό χώρο παρά λίγα μέτρα πιο μακριά από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η συγκέντρωση ήταν τουλάχιστον των 50 ατόμων, από μέρους της αστυνομίας ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες μέσω ηχητικών μηνυμάτων κτλ, γεγονός το οποίο δεν είχε λάβει χώρα τρεις μέρες νωρίτερα. Παρατηρούμε λοιπόν μία αντιδιαστόλη στις ενέργειες και κλιμάκωση σε άμεση σχέση με την ομάδα που έχουμε απέναντί μας. Είναι ΑΥΤΟ που εξοργίζει τον απλό πολίτη και τον κάνει να έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Στο σημείο αυτό θέλω να αναφερθώ σε έναν αξιωματικό που την ώρα που διαβίβαζε εξέφραζε τον κοινό νου Έλληνα πολίτη αλλά και αστυνομικού με τα λεγόμενά του στον αέρα. Θέλω λοιπόν να σας δώσω συγχαρητήρια, να πω πως είμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί σας, ανδρός χαρακτήρ ἐκ λόγου γνωρίζεται σήμερα με κάνατε να καταλάβω τα λόγια του Μενάνδρου. Στο αριστερό μας μπράτσο υπάρχει μία ζυγαριά, είναι πολύ σημαντικό να μην αναπαρίσταται ως μία στάμπα παρά μόνο, απ’ όποια γωνία και να την δεις, να μην γέρνει κατά το δοκούν.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΑΣΠΑ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης 

Δείτε λιγότερα

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια