Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Χορήγηση τουλάχιστον μίας ημερήσιας ανάπαυσης στο αστυνομικό προσωπικό που εργάστηκε στα μέτρα της 47ης επετείου του Πολυτεχνείου


Η Ένωση ζητά να ληφθεί μέριμνα για να πάρουν ρεπό όσοι αστυνομικοί εργάστηκαν χθες


Κύριε Αρχηγέ, 
κύριε Γενικέ,
σήμερα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 ημέρα γιορτής της Δημοκρατίας, οι συνάδελφοί μας εργάστηκαν συνεχόμενα από τις 07:00΄ το πρωί έως και τις 21:00΄ το βράδυ, ώρα την οποία δόθηκε η αποδέσμευση για τις δυνάμεις που διατέθηκαν στα μέτρα.
Εργάστηκαν με ζήλο και επαγγελματισμό δεκατέσσερις (14) ώρες προκειμένου να διαφυλάξουν την δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τις περιουσίες των πολιτών.
Τίποτα δεν ζήτησαν παραπάνω και φυσικά δεν λύγισαν καθώς έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και επίγνωση του λειτουργήματος που επιτελούν.
Το ελάχιστο ευχαριστώ προς όλους εκείνους που εργάστηκαν τόσες ώρες, είναι η χορήγηση εκ μέρους σας τουλάχιστον μίας ημερήσιας ανάπαυσης, προκειμένου να αισθανθούν μία ηθική ικανοποίηση πως ο κόπος τους αναγνωρίστηκε. 
Για τους ανωτέρω λόγους, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε εγκαίρως προκειμένου αυτό να γίνει πράξη για όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στα μέτρα της 47ης επετείου του Πολυτεχνείου.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια