Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έπιασαν 27χρονο τζιχαντιστή που έμενε στον Ελαιώνα (ΒΙΝΤΕΟ)


27χρονο, μέλος του ISIS, έχουν τις τελευταίες ώρες στα χέρια τους τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που εκμεταλλεύτηκαν επεισόδιο σε δομή φιλοξενίας, για να τον ανακρίνουν. Ο 27χρονος, υπήκοος Συρίας, εισήλθε στη χώρα μας στις 28 Μαρτίου του 2018, περίπου έναν χρόνο αργότερα έφθασαν στον 13ο όροφο τής ΓΑΔΑ πληροφορίες ότι έχει σχέσεις με τον ISIS και από τότε τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
Τη νύχτα της Τετάρτης ο 27χρονος, ο οποίος μένει στον Ελαιώνα μαζί με τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά τους, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο, που καμία σχέση δεν έχει με το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος.
Με αφορμή αυτό το επεισόδιο τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής τον οδήγησαν στα γραφεία τους και, ύστερα από πολύωρη ανάκριση παραδέχθηκε ότι ήταν μέλος του ISIS και ότι συμμετείχε και σε διάφορες ενέργειές του. Για αυτό άλλωστε η δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι και για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αλλά και για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
Οι αστυνομικοί, μάλιστα, του έδειξαν και βίντεο στο οποίο απεικονίζεται. Πρόκειται για εικόνες από το 2014, όταν ο στρατός του ISIS είχε καταλάβει πόλη της Συρίας και σε αυτό φαίνεται σε πρώτο πλάνο ο 27χρονος να κακοποιεί συλληφθέντες.
Δείτε το βίντεο:

Μανώλης Ασαριώτης






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια