Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρες συλλήψεις 25 ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις (25) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα: 

 (1) άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (25-11-2020), στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Οφρυνίου, να μεταφέρει με επιβατικό αυτοκίνητο τέσσερις (4) αλλοδαπούς (3 ενήλικες – 1 ανήλικος) που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές. Στη συνέχεια, αφού ακινητοποίησε απότομα το αυτοκίνητο που οδηγούσε, βούτηξε στον ποταμό Στρυμόνα προκειμένου να διαφύγει. Κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος μεταφοράς.

(4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.
(2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
(5) άτομα για κλοπές και απόπειρα κλοπής.
(2) άτομα για περίπτωση ληστείας.
(11) άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα, καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια