Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Μπλόκο» σε 235 κιλά κοκαΐνης - Οι Αρχές «βλέπουν» διεθνές κύκλωμα


Μπλόκο σε 235 κιλά κοκαΐνης και μάλιστα α' ποιότητας έκαναν οι Αρχές ασφαλείας της Θεσσαλονίκης. Η πληροφορία που είχε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν ότι ένας 38χρονος θα μετέφερε μέσω νόμιμου φορτίου με μπανάνες την ποσότητα της κοκαΐνης από χώρα της Νότιας Αμερικής στην Ελλάδα.

Πριν από δύο ημέρες, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο τελωνείο Πειραιά, μέσα σε εμπορευματοκιβώτια βρέθηκαν τα τσουβάλια με την κοκαΐνη. 

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο, τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν μάλιστα ότι πάνω του είχε ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, γεμιστήρα με φυσίγγια 9mm, καθώς επίσης έναν αναδιπλούμενο σουγιά.

Επιπλέον, ο 38χρονος είχε μαζί του τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και πέντε κάρτες sim.

Σε έρευνα που έγινε αργότερα σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Αθήνας οι Αρχές εντόπισαν περίπου 30.0000 ευρώ -που όπως υποστηρίζουν προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών-, 18 κινητά τηλέφωνα και πάνω από 20 κάρτες sim αλλά και ένα μηχάνημα καταμέτρησης χρημάτων.

Οι αστυνομικοί της Βόρειας Ελλάδας συνεχίζουν τις έρευνες καθώς εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με διεθνές κύκλωμα που έφερνε στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.


Μίνα Καραμήτρου

https://www.cnn.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια