Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αμεσοδρασίτες – Εσκομπίτες σημειώσατε 1


Το μεσημέρι της Πέμπτης τρία άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 12χρονο έξω από σχολείο στον Κολωνό και του πήραν το κινητό.

Ειδοποιήθηκε το 100 και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που λόγω των συχνών περιπολιών που κάνουν στην περιοχή γνώριζαν κάποια πράγματα αναφορικά με τη δράση μελών της συμμορίας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν από τους δράστες ηλικίας 13 ετών. Όμως δεν σταμάτησαν και συνέχισαν τις έρευνες στην περιοχή.

Πέρασαν χειροπέδες και στον δεύτερο συνεργό που είναι 12 χρονών που είχαν συλλάβει στις 7 Οκτωβρίου καθώς επέβαινε σε μηχανή για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή. Πάνω του βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του μαθητή. Λίγο μετά τις 17:30 συνελήφθη και ο τρίτος συνεργός.

Οι αυτοαποκαλούμενοι Εσκομπίτες δρούσαν είτε κατά ομάδες, είτε κατά συναυτουργία. Λήστευαν απειλώντας τα θύματά τους με μαχαίρια και δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν σωματική βία. Συνήθιζαν να συχνάζουν σε πλατείες του Κολωνού. Δύο μέλη της συμμορίας έχουν συλληφθεί για άλλες υποθέσεις και βρίσκονται ήδη στη φυλακή.


Σπύρος Λεβειδιώτης 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια