Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναζητείται κι άλλος ανήλικος για τη δολοφονία - Η 15χρονη ομολόγησε δύο απόπειρες εξόντωσης της μητέρας της με δηλητήριο!


Σε θρίλερ ανεξιχνίαστων κι ανερμήνευτων άγουρων ψυχών που στράφηκαν κατά του γονιού με απύθμενο μίσος αναδεικνύεται η υπόθεση της δολοφονίας 50χρονης γυναίκας στηνΑγία Βαρβάρα Αττικής.
 
Κεντρικό πρόσωπο, η 15χρονη κόρη του τραγικού θύματος που όχι μόνο έπεισε δύο 17χρονους φίλους να τερματίσουν με άγρια βίαιο τρόπο τη ζωή της μητέρας της, αλλά όπως φέρεται να ομολογεί, είχε προσπαθήσει δύο φορές στο πρόοσφατο παρελθόν να την εξοντώσει με συνδυασμένη χορήγηση υπνωτικών χαπιών και δηλητήριο!
 
Γιατί τέτοιο μένος μέχρι θανάτου; Η εξήγηση για την μικρή ηθική αυτουργό, είναι πως ήταν αφόρητη η συμβίωση. Το παράδοξο δε είναι, πως ο 17χρονος με καταγωγή από βαλκανική χώρα, υπήρξε φιλοξενούμενος στο σπίτι της γυναίκας που σκότωσε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 
Το ακόμα πιο παράδοξο για την συγκρότηση της 15χρονης, είναι πως έπεισε κι άλλο νεαρό, ηλικίας επίσης 17 χρόνων, να συμμετέχει στην δολοφονία της μητέρας της. Ο τελευταίος, αναζητείται από τους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών για να συλληφθεί.
 
Επίσης, η έρευνα επικεντρώνεται στην αναζήτηση της δηλητηριώδους ουσίας που χορηγήθηκε στην άτυχη γυναίκα και μεταξύ των ευρημάτων που έχουν κατασχεθεί στο σπίτι της, αλλά και κυρίως με την τοξικολογική εξέταση που θ' ακολουθήσει.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια