Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μανώλης Μαργετάκης: «Στις επόμενες 15 ημέρες πολλοί αστυνομικοί και διαδηλωτές θα έχουν πρόβλημα με τον κορωνοϊό»


«Πολύ φοβάμαι ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες πολλοί αστυνομικοί και διαδηλωτές θα έχουν πρόβλημα με τον κορωνοϊό» κατήγγειλε ο Μανώλης Μαργετάκης μέλος της γραμματείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που μίλησε στην «Οικονομία στο Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά. Και αυτό λόγω του απαράδεκτου συγχρωτισμού που δημιουργήθηκε από τον τρόπο που επενέβησαν χθες οι αστυνομικές δυνάμεις κατά των συγκεντρώσεων για το Πολυτεχνείο.

Ο Μ. Μαργετάκης κατήγγειλε ότι τα μέτρα για την προστασία των αστυνομικών υπαλλήλων είναι ανύπαρκτα ουσιαστικά και 700 περίπου άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό ενώ κάποιοι από αυτούς δίνουν μάχη για τη ζωή τους στις ΜΕΘ.

Συνεχίζοντας την καταγγελία του ο κ.Μαργετάκης αποκάλυψε επίσης ότι οι 5.600 αστυνομικοί υπάλληλοι που μεταφέρθηκαν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα για τις 17 Νοέμβρη για περισσότερο από ένα 24ωρο συγχρωτίστηκαν με απαράδεκτο τρόπο σε αστυνομικές υπηρεσίες και οι οχήματα χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση υποστήριξε πως τα μέτρα υγειονομικού χαρακτήρα στα αστυνομικά τμήματα της Αθήνας είναι ιδιαιτέρως ανεπαρκή.

Ο κ. Μαργετάκης έλαβε σαφείς απόσταση από την υπέρμετρη βία που χρησιμοποιήθηκε χθες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνειο αλλά και σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


https://www.avgi.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια