Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί γίνεται με τους "στρατιωτικούς συνδικαλιστές" ; 150.000 ευρώ αγωγή έκανε ο ένας εξ αυτών στην Γραμματέα Ισότητας Φύλων ΠΟΜΕΝΣ!!!!


Ανακοίνωση τής ΠΟΜΕΝΣ: Ο απελθών Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ κ. Χαρίτων Χαριτίδης, ο οποίος λόγω της συμπεριφοράς του δεν κρίθηκε καν κατάλληλος να διοριστεί μέλος της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης, συνεχίζει δυστυχώς να προκαλεί και να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Με αγωγή που άσκησε σε βάρος της Γραμματέως Ισότητας Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ, κας Αικατερίνης Κιουρτσίδου, ζητάει να του καταβάλει το ποσό των ... 150.000 ευρώ για δήθεν δυσφήμησή του, ενώ φτάνει στο σημείο να ζητάει ακόμη και την προσωπική της κράτηση!

Την αγωγή αυτή άσκησε για την από 25.8.2020 ανακοίνωση της Γραμματείας Ισότητας Φύλων, με την οποία είχαν καταγγελθεί οι συντονισμένες επιθέσεις σε βάρος της στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, μέσω ανοιχτών επιστολών από «στρατιωτικούς συνδικαλιστές» μεταξύ των οποίων και ο κ. Χαριτίδης και οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γραμματέας Ισότητας Φύλων της ΠΟΜΕΝΣ, η οποία κατήγγειλε άμεσα τις ανωτέρω επιθέσεις, είχε την ομόφωνη και ένθερμη υποστήριξη από σωματεία και  φορείς ισότητας, από κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά και από τον EUROMIL.

Αυτή η στήριξη φαίνεται ότι ενόχλησε περισσότερο από όλα τον κ. Χαριτίδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υπονοεί ότι η Γραμματέας Ισότητας Φύλων «ξεγέλασε» τους φορείς ισότητας, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και 34 Βουλευτές και τους «παρέσυρε» να την υποστηρίξουν και να καταδικάσουν τις επιθέσεις σε βάρος της!

Όλα αυτά θα προκαλούσαν απλώς θυμηδία, αν δεν ήταν ως φαίνεται ένα οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της κας Κιουρτσίδου και σε βάρος της Ομοσπονδίας μας.

Διότι, πόσο τυχαίο άραγε είναι το γεγονός ότι η κα Αικατερίνη Κιουρτσίδου δέχθηκε τηλεφώνημα από δημοσιογράφο αναφορικά με την αγωγή του κ. Χαριτίδη, ΠΡΙΝ καν της επιδοθεί αυτή; Πόσο τυχαίο είναι ότι η αγωγή επιδόθηκε στις 26.11.2020, μία ημέρα δηλαδή μετά την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών αλλά και ... την ονομαστική εορτή της;

Είμαστε σίγουροι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία η Ομοσπονδία μας έχει αμέριστη εμπιστοσύνη, θα επιτελέσει το έργο της και θα δώσει ηχηρό μήνυμα σε όσους, μέσω παρελκυστικών δικογράφων, επιχειρούν να εκφοβίσουν την Γραμματέα Ισότητας Φύλων.

Αναμένουμε από τους φορείς ισότητας και τα κοινοβουλευτικά κόμματα να τοποθετηθούν επί της νέας αυτής επίθεσης και να την καταδικάσουν απερίφραστα.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια