Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος - Σοκαριστική απολογία


Μετά τον 16χρονο κατηγορούμενο, τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν και η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ανήλικης στην Αγία Βαρβάρα.

Μετά τις πολύωρες απολογίες τους ανακρίτρια ανηλίκων και εισαγγελέας έκριναν ότι οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι πρέπει να προφυλακιστούν. Η 15χρονη κόρη του θύματος φέρεται να υποστήριξε ότι αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης της μητέρας της μαζί με τον 17χρονο φίλο της, επειδή είχαν συχνούς και έντονους καβγάδες μαζί της και παραδέχθηκε κυνικά ότι άκουγε τρέμοντας τις κραυγές της άτυχης γυναίκας από το διπλανό δωμάτιο, χωρίς να κάνει κάτι για να αποτρέψει το έγκλημα.

Φέρεται να υπέδειξε τον 16χρονο ως τον δράστη της δολοφονίας, λέγοντας ότι τον χρειάζονταν για βοήθεια και πως ο ίδιος επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί χρήματα ως αντάλλαγμα. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι ο 16χρονος έστελνε μηνύματα στο Facebook ρωτώντας πότε θα γίνει το έγκλημα!

Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορούμενης, η 15χρονη πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και τοξικολογική εξέταση και δήλωσε ότι «η 15χρονη ανέφερε στην ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει».

Ο 17χρονος από τη Ρουμανία φέρεται να επέμεινε στα όσα είπε προανακριτικά στους αστυνομικούς, υποδεικνύοντας ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας τον 16χρονο.

 

Σοφία Φασουλάκη

https://www.ethnos.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια