Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά μασκών από το ξενοδοχείο HILTON στην Ένωση Ν/Α και στην Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Το Ξενοδοχείο HILTON αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί το αστυνομικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω του Διευθυντή Ασφαλείας Ανδρέα ΤΖΟΥΡΟΥ, συνεχίζει τις δωρεές υγειονομικού υλικού.

Ειδικότερα, την Κυριακή 25/10/2020 ο Διευθυντής Ασφαλείας Ανδρέας ΤΖΟΥΡΟΣ παρέδωσε στον Ταμία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γεώργιο ΤΣΑΠΑΡΑ Δύο Χιλιάδες Πεντακόσιες (2.500) μάσκες χειρουργικού τύπου μιας χρήσεως, προκειμένου να διανεμηθούν στα μέλη της Ένωσής μας.

Επίσης, παρέδωσε και Πεντακόσιες (500) μάσκες ίδιου τύπου στον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών Κωνσταντίνο Γ. ΜΠΟΛΙΚΑ,.

Ευχαριστούμε θερμά το Ξενοδοχείο HILTON για αυτήν την δωρεά, ειδικά τις μέρες αυτές που η χρήση προστατευτικού υλικού είναι ιδιαίτερα αυξημένη.



Από κοινού ο κ. ΤΣΑΠΑΡΑΣ και ο κ. ΜΠΟΛΙΚΑΣ ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κ. Ανδρέα ΤΖΟΥΡΟ και για αυτήν την δωρεά υγειονομικού υλικού, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά εμπράκτως την αγάπη του για τον Έλληνα Αστυνομικό και την Ελληνική Αστυνομία.

Ευελπιστούμε και άλλοι φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ξενοδοχείου HILTON, καθώς, με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει ο Έλληνας Αστυνομικός.

Ο κ. ΤΖΟΥΡΟΣ δήλωσε ότι έχει άψογη συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και πως κίνητρό του για τέτοιου είδους ενέργειες αποτελεί ο σεβασμός στο έργο που επιτελεί το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, παρόλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια