Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και νέος κύκλος εργαστηριακών εξετάσεων DNA για την τύχη του Λαέρτη


Σε νέα εξέταση του γενετικού υλικού,  από την σορό του άνδρα που βρέθηκε σε ακτή της Άνδρου, και από την επίσημη αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε με τον 36χρονο Λαέρτη Μπεγιάι, που εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2019, προχωρά η οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του επιμένουν σε μία μάρτυρα που αναφέρει ότι είχε δει στην Αθήνα τον Λαέρτη, την ημέρα που η δικογραφία αναφέρει ότι βρισκόταν σε πλοίο με προορισμό την Μύκονο, και ως εκ τούτου όρισαν τεχνικό σύμβουλο ο οποίος θα πραγματοποιήσει εκ νέου συγκριτικό έλεγχο του DNA από την σορό, με αυτό του πατέρα του Λαέρτη.

Ο Λαέρτης είχε εξαφανιστεί κάτω από περίεργες συνθήκες τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Απριλίου του 2019, αφού είχε επισκεφτεί το σπίτι φίλου του στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος διέμενε με την οικογένεια του στα Άνω Πατήσια, όπου υποτίθεται ότι μετά την επίσκεψη κατευθύνθηκε πεζός.

Από το σύνολο των μαρτυριών και των καταθέσεων που είχαν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκείνη την περίοδο δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο που να οδηγούσε είτε σε δολοφονία, είτε σε οικειοθελή εξαφάνιση του 36χρονου. Ανάμεσα στα στοιχεία που μελετούσαν τότε ήταν και το ότι είχε κανονίσει να εργαστεί την τουριστική σεζόν στη Μύκονο.

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσουκαλής, που είχε αναλάβει από την πρώτη στιγμή έρευνες για λογαριασμό της οικογένειας του Λαέρτη, εμφανίζεται πεπεισμένος για την τραγική κατάληξη του 36χρονου, και δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα της δικογραφίας που σχηματίστηκε.

 

https://astinomiko.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια