Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομιλία στους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας για τον κορωνοϊό COVID 19


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  Σωτήριο Τσιόδρα και το Διευθυντή Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γ.Ε.Α.  Υποπτέραρχο (Υ.Ι.) Ιατρό Λοιμωξιολόγο Δημήτριο Χατζηγεωργίου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας.

Οι ομιλίες αφορούσαν στον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19 και πραγματοποιήθηκαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων δόθηκαν απαντήσεις - διευκρινήσεις από τους δυο ομιλητές επί ερωτημάτων των σπουδαστών, σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας, τους τρόπους αντιμετώπισής της και τα  συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα πορεία.

Τις ομιλίες παρακολούθησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης, η Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος  Σοφία Λαμπροπούλου, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Καλόγηρος και ως εκπρόσωπος της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτριος Μίχος.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αστυνομικού και ευρύτερου επαγγελματικού ενδιαφέροντος.  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας παρακολουθούν (25) σπουδαστές, (15) από τη Ελληνική Αστυνομία, (2) από την Αστυνομία της Κύπρου, (2) από το Γ.Ε.ΕΘ.Α, (2) από το Πυροσβεστικό Σώμα, (1) από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή και (3) πολιτικοί υπάλληλοι από Υπουργεία και Υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια