Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σαντορίνη




Συνελήφθησαν χθες (10 Οκτωβρίου 2020) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας με τη συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Θήρας, δυο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) και ένας ημεδαπός κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για προμήθεια, κατοχή, αγορά, πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας.

 

Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι απότοκος ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί που διερευνούσαν υπόθεση ναρκωτικών εντόπισαν τους δυο άνδρες, επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που προέβαιναν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία και τους ακινητοποίησαν.

 

Κατά τον επιτόπιο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του ημεδαπού 33,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο «φιξάκια» κοκαΐνης, τα οποία μόλις είχε προμηθευτεί από τον αλλοδαπό έναντι του χρηματικού ποσού των 515 ευρώ.

 

Ταυτόχρονα στην κατοχή του αλλοδαπού άνδρα βρέθηκαν 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα «φιξάκι» κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 515 ευρώ.

 

Ακολούθησαν έρευνες όπου,παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν:

 

Α) Στην κατοικία που διέμενε ο ημεδαπός με την αλλοδαπή γυναικά 42,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 8 αυτοσχέδια βεγγαλικά.

 

Β) Στην κατοικία που διέμενε ο αλλοδαπός:

 

Κοκαΐνη βάρους 510 γραμμαρίων

Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 5 κιλών και 808 γραμμαρίων

Πιστόλι και 26 φυσίγγια πυροβόλου όπλου

2 ζυγαριές ακριβείας

Σημειώνεται ότι, ο αλλοδαπός δράστης προκειμένου να παραπλανήσει τις έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο διαφορετικά σπίτια από αυτό στο οποίο διέμενε και χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

 

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια μαζί με 8 κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια