Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακόμη περιμένουμε τις μάσκες του Αρχηγείου - Του Λάζαρου Μαχαιρίδη




Ανάρτηση του Λάζαρου Μαχαιρίδη

Πριν από μερικούς μήνες το φως της δημοσιότητας είδε σχετική είδηση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ που ενημέρωνε ότι πρόκειται να χορηγηθούν σε όλο το προσωπικό του Σώματος, δύο μάσκες προσώπου με λογότυπο, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της υγιειονομικής κρίσης μίας και η Ελληνική Αστυνομία έχει αναλάβει τον πλέον ενεργό ρόλο της ορθής τήρησης των μέτρων που καθημερινά λαμβάνονται για την πανδημία!

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο Έλληνας Αστυνομικός καλείται να βάζει από την τσέπη του ακόμη και αυτό το πόσον, όπως τόσα άλλα για υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αναλώσιμα κτλ!

Οι συγκεκριμένες μάσκες δε δόθηκαν ποτέ μέχρι στιγμής...!

Τα νέα υγιειονομικά μέτρα μάλιστα, επιβάλλουν υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μεγάλα αστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και Αθήνας που βρίσκεται και ο μεγαλύτερος όγκος του έμψυχου δυναμικού του Σώματος, οι οποίοι καλούνται να κάνουν το καθήκον τους στεκόμενοι για πολλοστή φορά στο ύψος των περιστάσεων σε αντίθεση με την επίσημη πολιτεία η οποία μάλλον τους θεωρεί άτρωτους!

Αυτό μόνο είναι ένα απλό δείγμα του στρουθοκαμιλισμού στο πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού χωρίς να επιχειρήσω να μπω στην λογική ακόμη σοβαρότερων ζητημάτων όπως π.χ. η επικινδυνότητα του λειτουργήματός του και πολλά άλλα...!

Οι εποχές του χτυπήματος στην πλάτη έχουν περάσει προ πολλού, πράξεις περιμένουμε!

Όπως λοιπόν καθημερινά αποδεικνύει με το έργο του ο απλός Αστυνομικός πως δεν κάνει την παραμικρή έκπτωση, έτσι λοιπόν και η πολιτεία ας κάνει επιτέλους τα αυτονόητα...!

Υ.Γ.: Ακόμη και από τα βάθη της Ασίας οδικώς να έρχονταν αυτές οι μάσκες έπρεπε να έχουν φτάσει μέχρι σήμερα!

Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ

Μέλος του ΔΣ της Ε.Α.Υ.Θ

Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ

Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης


*φωτό αρχείου








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια