Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πού ρίχνουν το βάρος τους οι Αστυνομικοί στα μέτρα για την απόφαση τής Χρυσής Αυγής


Με τη φράση: «Στόχος μας να διασφαλίσουμε την ομαλότητα στη συγκέντρωση των ατόμων και τη δημοκρατία, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε την ομαλότητα στην πόλη.» ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε στο bloko.gr το περίγραμμα των μέτρων, που αναμένεται να ληφθούν από απόψε το βράδυ για την ανακοίνωση τής απόφασης τού δικαστηρίου για την υπόθεση τής Χρυσής Αυγής.
Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός των αρμόδιων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, απομάκρυνση σταθμευμένων οχημάτων και κάδων απορριμμάτων από τη Λεωφόρο και τα γύρω στενά, αλλά και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρήτερη περιοχή.

Drones και ελικόπτερο θα δίνουν "ζωντανή" εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων, ενώ αστυνομικοί με πολιτικά θα λειτουργήσουν ως παρατηρητές.
Συνολικά εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθούν δύο με δυόμιση χιλιάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, ενώ αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και σε στόχους που έχουν να κάνουν με τη δικαιοσύνη (ΣτΕ, Ευελπίδων κλπ), αλλά και σε εκείνους που έχουν να κάνουν με τους συντελεστές της δίκης (κυρίως δικαστικούς λειτουργούς).
Ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα δίκτυα πληροφοριών και σε τακτά χρονικά διαστήματα τα νέα δεδομένα αναλύονται σε συσκέψεις που γίνονται στη ΓΑΔΑ.

Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια