Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ετοιμάζεται να «την κάνει» και ο Λαγός


Μετά τον υπαρχηγό της νεοναζιστικής συμμορίας της ΧΑ, Χρήστο Παππά, που «εξαφανίστηκε», με τις πλάτες της Αστυνομίας (που υποτίθεται ότι είχε τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες «σε απόσταση αναπνοής»), ετοιμάζεται να «την κάνει» και ο Λαγός, που έφυγε ανενόχλητος από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες το βράδυ της 12ης του Οκτώβρη.

Τις τελευταίες μέρες δεν ανακοινώνεται τίποτα για συμμετοχή του σε διάφορες δραστηριότητες. Σαν να έχει εξαφανιστεί. Από την ιστοσελίδα του μορφώματός του έχει ξεκινήσει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης «για αποκατάσταση της δικαιοσύνης»! Χτες, εμφανίστηκε τηλεφωνικά στη διαδικτυακή «Επανελλήνισιν» του Συμιγδαλά (στενού συνεργάτη του Πλεύρη), μόνο με ήχο όμως, χωρίς εικόνα (εικόνα σήμερα εξασφαλίζεις πανεύκολα, με μια σύνδεση Ιντερνετ και ένα κινητό). Αντί για απευθείας εικόνα, δημοσιευόταν μια παλαιότερη φωτογραφία του Λαγού μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ολη η συνέντευξη ήταν ήξεις-αφίξεις σχετικά με το αν σκοπεύει να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές. Εμφανιζόταν ως ο ενωτικός ηγέτης του νεοναζιστικού χώρου, που θέλει να φτιάξει κοινό ψηφοδέλτιο και να υπερασπιστεί όλους τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες από την «άδικη» και «πολιτικά κατευθυνόμενη» καταδίκη. Ιδιαίτερη έμφαση έδινε στην υποτιθέμενη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (η οποία δεν μπορεί να είναι προσφυγή επί της ουσίας, αφού η υπόθεση δεν έχει κριθεί αμετάκλητα), ενώ παρέα με τον Συμιγδαλά έψαλλαν συνεχώς ύμνους στον Κ. Πλεύρη (τον πατριάρχη του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού).

Θυμηθείτε ποιο ήταν το επιχείρημα με το οποίο «την έκανε» ο Παππάς: «Η απόφαση είναι άδικη και δε θέλω να εκτίσω ποινή προτού κριθώ από το εφετείο».

Τα ίδια μπορεί να πει και ο Λαγός. Επαυξημένα μάλιστα: «Η απόφαση είναι στημένη και έχω προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Δε θέλω να εκτίσω φυλακή προτού το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κρίνει την προσφυγή μου». Κι επειδή οι αποφάσεις στο ΕΔΔΑ δε βγαίνουν εν ριπή οφθαλμού, αλλά καθυστερούν (ούτε την περιβόητη προσφυγή δεν έχει ακόμα καταθέσει ο Λαγός), μπορεί να «την κάνει» κι αυτός για κάποιο καταφύγιο στην Ευρώπη, που είχε την άνεση όλον αυτόν τον καιρό να προετοιμάσει.


https://eksegersi.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια