Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Καμία ανοχή στους ανεύθυνους - Έλεγχοι σε κάθε πλατεία


Εντατικοί έλεγχοι σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους, όπου συγκεντρώνονται άτομα, ξεκινούν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το πλαίσιο των ελέγχων για τον κορωνοϊό, ο κ. Χρυσοχοϊδης έστειλε αυστηρό μήνυμα ότι «δεν ανεχθούμε τους λίγους ανεύθυνους».

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα με χιλιάδες ελέγχους. Δεν έχουμε καμία διάθεση αντιδικίας με τους πολίτες, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε ώστε τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των ειδικών», υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχϊόδης, σημειώνοντας πως «θα επιχειρήσουμε με όλα τα μέσα συνεννόησης με τους ανθρώπους να μην επιτρέψουμε μεγάλες συγκεντρώσεις».

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι η ΕΛΑΣ θα είναι παρούσα «σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες, αυτό τον μεγάλο επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί στη ζωή μας».

Εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι Θεσσαλονίκη με τις δράσεις της, την ευθύνη των πολιτών της να αντιμετωπίσει αυτόν τον αόρατο εχθρό. «Είναι επιβεβαιωμένο επιστημονικά όπως λένε οι επιδημιολόγοι ότι ο συνωστισμός δημιουργεί μετάδοση. Γιατί λοιπόν πρέπει να το υφιστάμεθα. Και γιατί πρέπει οι δυνάμεις του νόμου και οι συμπολίτες όλων αυτών να υφίστανται για λίγους ανθρώπους τόσο μεγάλη ζημιά,τόσο μεγάλη απειλή που σχετίζεται ακόμα και με ανθρώπινες ζωές. Ναι λοιπόν θα είμαστε παρόντες, είτε για να αποτρέψουμε, είτε για να προκαλέσουμε διάλυση συγκεντρώσεων, οι οποίες οφείλονται σε αντιλήψεις ανεύθυνες και τροφοδοτούν με πανδημία την περιοχή», τόνισε.

Όπως είπε ο υπουργός, «η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται, η μάσκα υψώνει τοίχοι στον αόρατο εχθρό. Όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπό τους, όσοι αγαπάνε την πόλη φοράνε μάσκα. Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χρήστος Μπουλούμπασης και οι επικεφαλής των Διευθύνσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

 

Πηγή: https://www.voria.gr










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η χούντα του Μισέλ.