Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αξιωματικών Αττικής ΕΛ.ΑΣ.: Αδιαπραγμάτευτη η βαθιά πίστη μας στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα


Τοποθέτηση της ΕΝΑΞΙΑ για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
 Η  καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν στο προσκήνιο κάποιοι όψιμοι αντιφασίστες. Μάλιστα, είτε με δηλώσεις τους στα Μ.Μ.Ε. είτε με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρούν να πλήξουν την ΕΛ.ΑΣ. και τους Έλληνες αστυνομικούς.

        Προς επίρρωση των ισχυρισμών τους δεν διστάζουν να πετάξουν λάσπη στους Έλληνες αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι οι μισοί περίπου είναι φασίστες, βασιζόμενοι σε κάποιο -κατά φαντασία- εκλογικό ποσοστό της τάξεως του 50%. Προκύπτει, όπως ισχυρίζονται, από τα αποτελέσματα στα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν μόνο αστυνομικοί που ήταν εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. Για άλλη μία φορά ζητούν κατεπειγόντως «εκδημοκρατισμό» της ΕΛ.ΑΣ. και ζητούν παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

         Δεν θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό απ’ αυτούς που επιμένουν να λησμονούν την αποδεδειγμένη προσφορά του Έλληνα αστυνομικού στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο. Λησμονούν ακόμα ότι εν καιρώ ειρήνης η ΕΛ.ΑΣ. θρηνεί περισσότερους από 130 νεκρούς ήρωες αστυνομικούς που θυσίασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

       Είναι οι ίδιοι που ξεχνούν ότι για να μπορέσει να διεξαχθεί η μεγάλη δίκη των φασιστών, που διήρκησε πεντέμισι χρόνια, εργάστηκαν ατελείωτες ώρες χιλιάδες αστυνομικοί προκειμένου να διασφαλίσουν ασφάλεια και ηρεμία. Ξεχνούν ακόμη ότι χάρη στη συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. τα εντάλματα συλλήψεως του 2013 εκτελέστηκαν σε ελάχιστο χρόνο και άψογα, χωρίς κανένας Χρυσαυγίτης να ξεφύγει.

      Επειδή, λοιπόν, έχουν επιλεκτική μνήμη είμαστε εδώ για τους να υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας αστυνομικός όχι απλά έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα της πατρίδας μας, αλλά αγωνίζεται για τη Δημοκρατία μας που τόσο δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια από νοσταλγούς άλλων καθεστώτων, την ελευθερία και την ασφάλεια των πολιτών. Η βαθιά μας πίστη στα δημοκρατικά ιδεώδη είναι αδιαπραγμάτευτη και κανείς δεν μπορεί να την κηλιδώσει, όσο κι αν προσπαθήσει.

        Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας και την προσφορά μας. Παρά τις πολλές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνική υποδομή εμείς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η λάσπη, λοιπόν, δεν μπορεί να κολλήσει πάνω μας. Γι’ αυτό και ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους, με πίστη στην πατρίδα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

                       Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Γ.Γραμματέας
Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια