Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κωσταντίνος Χύτας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφορικά με συστάσεις σε ανηλίκους σχετιζόμενες με καταλήψεις σχολείων


Δημοσιεύουμε άρθρο του Χύτα Κωνσταντίνου, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Επειδή κάποιοι αρέσκονται στο να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και να τείνουν τον δάχτυλο (για ακόμα μία φορά) προς την "κακιά" Αστυνομία, περί κλήσεων ανηλίκων στη Γ.Α.Δ.Α./ Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με σκοπό να  τους γίνουν συστάσεις που έχουν σχέση με τις σχολικές  καταλήψεις (!!!!), θα τους συνιστούσα προτού προβούν σε οποιαδήποτε δημόσια ανάρτηση ανακριβούς περιεχομένου, πρώτα να διασταυρώνουν τις πηγές τους, διότι εκτίθενται.

            Ως Γενικός Γραμματέας  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενημερώνω προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι το  φωτοαντίγραφο του εγγράφου που εμπεριέχεται στις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφορά την κλήση ανηλίκου για συστάσεις, μετά από καταγγελία ανήλικης και του γονέα της, για απειλές και εξυβρίσεις (δια ζώσης και διαδικτυακά) σε βάρος της ανήλικης, που δεν σχετίζονται με τις καταλήψεις. Ανάλογες κλήσεις, για το ίδιο θέμα, έχουν αποσταλεί και σε δυο ακόμα ανήλικους. Επιπρόσθετα, σήμερα 4-10-2020  εκδόθηκε επί του θέματος σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας  Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αποδείξει διαχρονικά ότι προσεγγίζει όλες τις υποθέσεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα και επαγγελματισμό με την παρουσία παιδοψυχολόγου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για τον λόγο αυτό έχει καταξιωθεί ως Υπηρεσία και αναγνωρίζεται το έργο της από όλους τους Φορείς που συνεργάζεται.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια