Γιατί δεν λένε τίποτα για τα "επίσημα" τής Θεσσαλονίκης; - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Αναφερόμενος στο άρθρο σας που αφορά καταγγελία της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι ένα μάχιμο τμήμα ασφαλείας, αυτό της Τούμπας, έμεινε με 15 άτομα προσωπικό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ καλά κάνει και αναδεικνύει το θέμα, ηθικό και συνδικαλιστικό όμως θα ήταν να αναφέρει ότι την ίδια στιγμή το τμήμα επισήμων προσώπων Θεσσαλονίκης αριθμεί τα 55+ άτομα προσωπικό, με ανύπαρκτο ουσιαστικά αντικειμενο, με μηδέν φυλάξεις-σκοπιές στόχων προξενείων, τις οποίες υπηρεσίες αναλαμβάνουν τα τμήματα ασφάλειας και μοναδική απασχόληση τις ημέρες που γίνεται η έκθεση κάθε Σεπτέμβρη και μερικά ακόμη συνέδρια.

Γίνεται μνεία ότι στα επίσημα υπηρετούν και δύο εκλεγμένοι συνδικαλιστές της ΕΑΥΘ, ένας αντιπρόσωπος και ένα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης το οποίο λογικά συνυπογράφει και συντάσσεται με την καταγγελία-συνδικαλιστικο λόγο του προέδρου αλλά ταυτόχρονα αδιαφορεί για το γεγονός ότι γνωρίζει πως 55+ στα επίσημα απλά περνάνε οκτάωρο η εξάωρο χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας τους περισσότερους μήνες.

Άραγε γιατί δεν γίνεται αναφορά επίσημα από τους συνδικαλιστές της πόλης μας σε αυτό; Μήπως γιατί χάνουν ψήφους ξεβολευοντας τεμπέληδες και κομματοσκυλα αστυνομικούς που βοηθούν την ένωση σε άλλα "ρουσφέτια" μέσω των διαπροσωπικών σχέσεων;

 

Με εκτίμηση

Ένας ορθολογιστής αστυνομικός
5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κακεντρεχης. Ξέρεις πόσα λεφτά ξοδεύουν σε φραπέδες αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα

Ανώνυμος είπε...

Ωχχχ ωχχχ ωχχχ

Ανώνυμος είπε...

Με είπε, ποιος κάνει κουμάντο εδώ?? Ο πρόεδρος τον είπα.
- Ο πρόεδρος των ΗΠΑ???? Άρα χρειάζονται τα επίσημα, με τέτοιον επίσημο !!!

Unknown είπε...

Η " ηγεσία" δεν τα γνωρίζει? Επιτέλους ας κάνει και κάτι για την υπηρεσία, εκτός από ρουσφέτια και να μην βγαίνουν να μιλάνε όταν " αποχωρούν".

Ανώνυμος είπε...

Σκληρά εργαζόμενοι αστυνομικοι... Δώστε τους και κανένα επίδομα. Α ρε κατάντια