Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονούν για δεύτερη φορά τον Παύλο Φύσσα


Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τότε που το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση (όπως την ορίζει ο νόμος) και καταδίκασε δεκάδες μέλη και στελέχη της για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εφτά απ’ αυτούς (Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη, Λαγό, Παναγιώταρο, Γερμενή, Ματθαιόπουλο) για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Και όμως, τα στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά τις ιστοσελίδες τους. Να βρομίζουν τον τόπο με τις θεωρίες τους, να δημοσιεύουν άρθρα στα οποία υμνούν τον Μεταξά και το φασισμό και τους ταγματασφαλίτες δωσίλογους της Κατοχής. Και βέβαια, να βρίζουν το ΚΚΕ και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που αντιστάθηκαν στους ναζιφασίστες κατακτητές και έχυσαν ποτάμια αίματος για τη λευτεριά του λαού μας.

Κι όχι μόνο να κάνουν ελεύθερα τη ναζιστική προπαγάνδα τους, αλλά και να οργανώνουν καμπάνιες οικονομικής ενίσχυσης (Λαγός) και να σχεδιάζουν κάθοδο στις εκλογές με «ενιαίο εθνικιστικό ψηφοδέλτιο» (τηλεφωνική συνέντευξη Λαγού στον Συμιγδαλά, στενό συνεργάτη του Κ. Πλεύρη).

Το ελληνικό αστικό κράτος δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα. Μπορεί να προωθεί τη θεωρία των «δύο άκρων», όμως εξαντλεί την κατασταλτική του μανία στο ένα «άκρο». Το έχουμε γράψει και άλλη φορά: Πέρα από τις εισαγγελικές αρχές, υπάρχει κυβέρνηση. Υπάρχουν υπουργεία Δικαιοσύνης και Προ Πο, τα οποία θα έπρεπε να έχουν επιληφθεί αμέσως. Για να μην πούμε για το επιτελείο του… «επιτελικού κράτους», που εδρεύει στο μέγαρο Μαξίμου. H κυβέρνηση έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για το αίσχος της λειτουργίας των προπαγανδιστικών μηχανισμών της εγκληματικής οργάνωσης.

Με την ανενόχλητη λειτουργία των ιστοσελίδων τους, χάρις στην ανοχή του ελληνικού κράτους και των διωκτικών του μηχανισμών, οι νεοναζιστές της ΧΑ και των παραφυάδων της δολοφονούν για δεύτερη φορά τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν. Λιντσάρουν για δεύτερη φορά τους αιγύπτιους αλιεργάτες. Ξαναχτυπούν δολοφονικά τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους αντιεξουσιαστές της «Αντίπνοιας».


https://eksegersi.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Γιάννης είπε…
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου? Θα μου κάψετε τον εγκέφαλο. Οχι αλλο καρβουνοοοοοο.