Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δ. Αποστολόπουλος: Άλλη μια επιτυχία για το Β.Τ.Τ Βορειοανατολικής Αττικής και την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής


 Την 17/09/20 και περί ώρα 21.00 στην οδό Κολοκοτρώνη στο Χαλάνδρι.Δραστης με δίκυκλο παρέσυρε ηλικιωμένο και εγκατέλειψε αυτόν αιμόφυρτο και αβοήθητο.

 Καμία καταγγελία έως την επόμενη μέρα 18/09/20 ενημέρωσε η σύζυγος την υπηρεσία μας ότι ο σύζυγος της μεταφέρθηκε με Εκαβ ύστερα από κλήση διερχομένων και Παρασύρη του από δικυκλο!

 Το προσωπικό της Τροχαίας προεξάρχοντος του Τ29/10 ανακριτικού στο οποίο έγινε η καταγγελία δείχνοντας υπέρμετρο ζηλο,επαγγελματισμό και αφοσίωση στην υπηρεσία και το κοινωνικό σύνολο.

Ξεσκονισε κυριολεκτικά κάμερες από τα γύρω σημεία ερεύνησε το αρχείο κλήσεων του Εκαβ και λαμβάνοντας πλήθος καταθέσεων οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη.Οπου και τελικά ταυτοποίησε αυτόν σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του!

 Η υπηρεσία έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην εξιχνίαση θανατηφόρων Τροχαίων με εγκατάλειψη

Οι δε συγκεκριμένοι συνάδερφοι στους οποίους εκφράζω δημόσια τόσο τα δικά μου συνχαρητηρια όσο και της παράταξης που εκπροσωπώ (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α)είναι το δεύτερο στη σειρά θανατηφόρο που εξιχνιάσει!!

 Κλείνοντας να τονίσω ότι τα συνχαρητηρια τόσο τα δικά μου όσο και της συνδικαλιστικής παράταξης Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ Β/Α

Δεν υποκαθιστούν την πολιτεία και την υπηρεσία!

Επίσης δείχνουν την υψηλή εκπαίδευση των στελεχών της Τροχαίας και την αφοσίωση τους στο κύριος έργο τους έστω και αν κάποιοι μεταφέρουν ξένα καθηκοντα από το κυρίως έργο και αποστολη

 Συνχαρητηρια και πάλι στους συναδέρφους μου του ανακριτικου και στην υπηρεσία για τον ζήλlο και ας ελπιζουμε το  όπου ετάχθη.

  Αποστοlλόπουλος Δημήτρης

              Συνδικαλιστής

  Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια