Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα συμβολικά δώρα της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου στον Πρωθυπουργό (ΒΙΝΤΕΟ)




Δυο συμβολικά δώρα, χάρισε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο συνάντησαν κατά την επίσκεψη του στις Φέρες το περασμένο Σάββατο.

 

Ένα σήμα που έγραφε το γνωστό “Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ” και ένα ακόμα σήμα του Άγιου Παίσου του Αγιορετίτη. Τα παρέδωσε στον κ.Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της Ένωσης Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, που βρέθηκε στην συνάντηση μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Δερβεντλή, παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτη Χαρέλα.

 

 

Ο τελευταίος εκπροσωπώντας όλους τους συναδέρφους του. ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τις πρόσφατες προσλήψεις Συνοριοφυλάκων στις οποίες προχώρησε η Κυβέρνηση μετά από πάρα πολλά χρόνια, ενώ όλοι μαζί άκουσαν ότι θα υπάρξει ενίσχυση και σε υλικοτεχνική υποδομή, αφού πολλές φορές έχουν επισημάνει τις ελλείψεις και απηύθυναν έκκληση για να δοθούν λύσεις.

 

Ο κ.Μητσοτάκης παίρνοντας στα χέρια του το σήμα που έγραφε “Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ”, σχολίασε: Ο Έβρος δεν πέφτει. Όχι βέβαια. Δεν πέφτει”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




evros-news.gr










Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης υπάρχει πουθενά? Η Ένωση Αξιωματικών αν Μακ Θράκης? Μόνο οι σ.φ. κράτησαν τα σύνορα? Οι ανακριτικού υπαλλήλοι των διμοιριων όχι?δ.α. Αλεξανδρούπολης η διεύθυνση που οι συνοριοφύλακες είναι διευθυντες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης υπάρχει πουθενά? Η Ένωση Αξιωματικών αν Μακ Θράκης? Μόνο οι σ.φ. κρατήσανε τα σύνορα? Οι ανακριτικού υπαλλήλοι των διμοιριων όχι?. Δ.α. Αλεξανδρούπολης η διεύθυνση που οι σ.φ. είναι διευθυντες