Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ασκήσεις λογικής από τον Χρήστο Κονταρίδη - Παράνοια


Ο Χρήστος Κονταρίδης κάνει ασκήσεις λογικής στο facebook και καταλήγει σε συμπέρασμα
 
Προσπαθώντας να δω ξεκάθαρα τα πράγματα, διαπιστώνω πως η χώρα βρίσκεται μέσα σε μια παράνοια:
....η "Αυγή" λέει πως Σαμαράς και Μητσοτάκης συμπορεύθηκαν με την Χρυσή Αυγή, όταν ο πρώτος μαζί με τον Δένδια, "καθάρισαν" την υπόθεση με κόστος πολιτικό και πήρε η μπάλα και πολλούς που δεν θα έπρεπε (αστυνομικούς, κυρίως για να μην ξεχνάμε ), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύθηκε με την Χ.Α. σε πάνω από 87 νομοσχέδια και τροπολογίες, με κορυφαία συμπόρευση τον εκλογικό νόμο. 

...... Έξω απο το Εφετείο γίνεται πόλεμος με χιλιάδες που παρανομούν και καταστρέφουν στο όνομα του δολοφονημένου Φύσσα και αντί να εφαρμοστεί ο νόμος, καθόμαστε και κάνουμε ρεπορτάζ για τα πόσα χημικά έριξαν τα ΜΑΤ.
.......Στην συνέχεια οι Ρομά καίνε, καταστρέφουν και χτυπούν Αστυνομικούς γιατί ένας επίδοξος ληστής χτυπήθηκε από κάποιον που προστάτευε το οικογενειακό άσυλο και η κυβέρνηση αφήνει ανενόχλητους αυτούς που παρανομούν να εκτονώνονται.

. .........Μέσα σε δύο μέρες έχουν πεθάνει 19 συμπολίτες μας και η Ελλάδα κάνει πάρτυ σε ανοικτούς χώρους, ώστε να πεθάνουν και άλλοι και η Πολιτική Προστασία που έχει πάρει εκατοντάδες υπαλλήλους κάνει συστάσεις.
....... Ο πρωθυπουργός τέλος, ξεναγείται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης που έχει κοστίσει της Παναγιάς τα μάτια κυριολεκτικά, και του περιγράφεται απο έξι ανθρώπους μια χαλασμένη καρέκλα και ένα άλλο ξεκούδουνο θέαμα.

Για το ότι σήμερα θα έπρεπε να τιμώνται οι Σουλιωτισες και η επέτειος του Ζαλόγγου, ο θάνατος του Πάυλου Μελά και η απελευθέρωση των Αθηνών απο την γερμανική κατοχή, ούτε λόγος φυσικά.
ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!!
 




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Νόμος και Τάξη είπε…
Πάντα επίκαιρος ο κ. Κονταρίδης, καυτηριάζοντας τα τεκτενόμενα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολλυ σωστα!