Ανώτατος αξιωματικός έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και πού; Αστυνομικός ρωτάει


Στη φόρμα επικοινωνίας του bloko.gr λάβαμε το ακόλουθο κείμενο, με τίτλο επιλογής "Τι γίνεται στην Ήπειρο με τον κορωνοϊό;" και το εξής περιεχόμενο.

Αγαπητό bloko, θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα σε εσάς, γιατί εδώ στα Γιάννενα απάντηση δεν πήρα, αλλά χλευασμό…….
- Όλοι μας γνωρίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης που περνάει η χώρα μας τόσο στον τομέα της δημόσιας υγείας, όσο και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει αυτή.
- Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, όπως έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε βάπτιση στο γραφικό μας ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου ήταν προσκεκλημένο πλήθος τοπικών αρχών. Εννοείται βέβαια πως δεν τηρήθηκε κανένα απολύτως μέτρο ασφαλείας.
- Και γιατί να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα, όταν παρευρισκόμενος στην βάπτιση ήταν ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής Ηπείρου, ο οποίος ήταν υπό εξαφάνιση, από τότε που ανακοινώθηκαν οι συρροές με τη βάπτιση. Μάλλον κλειδώθηκε στον κοιτώνα του και δεν τον απασχολούν τα 19 νέα κρούσματα που εντοπίσθηκαν στη βάπτιση που παρέστη.
- Πες μου λοιπόν bloko, μόνο εμείς οι κατώτεροι είμαστε αρμόδιοι να βεβαιώνουμε παραβάσεις στους πολίτες που δεν εφαρμόζουν τα μέτρα και μάλιστα, να απειλούμαστε με μετακινήσεις, σε περίπτωση που δεν πιάσουμε τα «νούμερα».
- Όταν είναι παρόν ο ίδιος ο Διευθυντής Ηπείρου, φυσικά και κανένας αστυνομικός δεν τόλμησε να πάει για έλεγχο. Αυτός δεν έχει ποινική ευθύνη για τις παραλείψεις που επέτρεψε να γίνουν, με αποτέλεσμα να γίνει και διασπορά στους υπόλοιπους που ήταν παρόντες; Έχει υποβληθεί ο ίδιος σε τεστ ή θα μας γεμίσει όλους; 
 
Το bloko.gr επικοινώνησε με έγκυρες αστυνομικές πηγές από τις οποίες δόθηκαν με κατηγορηματικό τρόπο οι παρακάτω διαβεβαιώσεις.
 
Ο γενικός Ηπείρου μπήκε σε οικειοθελή απομόνωση, όταν πριν από λίγες ημέρες παραβρέθηκε στον ίδιο χώρο με μηχανικό ο οποίος βγήκε θετικός στον ιό. Παρότι ο κ. ταξίαρχος έκανε δύο τεστ, που και τα δύο βγήκαν αρνητικά, εκπληρώνει τα καθήκοντα του με την προβλεπόμενη διαδικασία.