Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόλεμος “νονών” στο Πέραμα – Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ


Η οδός Ηρακλείου στο Πέραμα είναι ένα μικρό ανηφορικό στενό. Σε όποιο σημείο και αν σταθείς, βλέπεις σχεδόν όλη την περιοχή. Αν απλώσεις το χέρι σου νομίζεις ότι μπορείς να πιάσεις τα χιλιάδες κοντέινερ που είναι το ένα πάνω στο άλλο στις εγκαταστάσεις του λιμανιού, έτοιμα να φορτωθούν σε κάποιο πλοίο.

Τα σπίτια είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και πολυκατοικίες δεν υπάρχουν. Μια γειτονιά που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Ποιος όμως ξέρει τι έγινε χθες τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο που ανήκει σε μια από τις γνωστές οικογένειες του Περάματος και της Μάνης;

Το όνομα της δεν είναι τυχαίο και μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι ο «μικρός» της οικογένειας κατηγορήθηκε από τις Αρχές ότι ήταν ο «αρχηγός» μιας από τις πιο σκληρές συμμορίες που πουλούσε «προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά του Περάματος, της Σαλαμίνας και των Μανιάτικων του Πειραιά με την πολύτιμη «βοήθεια» ενός αστυνομικού.

Μάλιστα, τα μέλη της ήταν ιδιαίτερα σκληρά και δεν δίσταζαν να απειλούν και να ξυλοκοπούν όσους δεν «συμμορφώνονταν». Μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβανόταν και το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η μόνη κατηγορία που υπήρχε σε βάρος του ήταν της παράνομης οπλοφορίας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής δεν είχε δείξει άλλη εμπλοκή του 45χρονου. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για χτύπημα από την «νύχτα», αν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε  διαφορές με κάποιους ή ενδεχομένως να ήταν ένα μήνυμα για τον αδελφό του» λέει στο astinomiko.gr αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής που ασχολήθηκε με την υπόθεση του καλοκαιριού.

Μέχρι αργά το απόγευμα ο φάκελος με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του μεγάλου αδελφού του φερόμενου «αρχηγού» δεν είχε περάσει στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αν προκύψουν στοιχεία που να τον συνδέουν με «παλιούς» λογαριασμούς από τον χώρο της «νύχτας».

 

https://astinomiko.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια