Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το βαρέλι (σας) δεν έχει πάτο …. - του Οργανωτικού Γραμματεά της Ένωσης Καβάλας


Δημοσιεύουμε κείμενο τού Οργανωτικού Γραμματέα των Αστυνομικών Καβάλας: Τι και αν φτάσαμε στη δύση του 2020 και μιλάμε με στόμφο για τον εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ. …

Τι και αν τα λεγόμενα κύτταρα της σύγχρονης πλέον ΕΛ.ΑΣ., δηλαδή τα Αστυνομικά Τμήματα στον καιρό της πανδημίας έχουν επιφορτιστεί με επιπλέον πάρεργα και υποχρεώσεις χωρίς να υπάρχει παρόλα αυτά απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός και σωστή ενημέρωση..

Τι και αν όλα «βαίνουν καλώς» όπως συνηθίζουν να λένε κάποιοι άριστοι φίλοι μας..

Δυστυχώς στο δικό μας νομό, και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίξουν με τις ζωές των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους ..

Κάποιοι λοιπόν, αποφάσισαν στις τελευταίες δυο περιόδους μεταθέσεων και ενώ ο νομός μας έχει ενισχυθεί από την κεντρική ηγεσία με τον πρωτόγνωρο αριθμό των δέκα αστυνομικών συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα μετράει μόνο πληγές ..

Με αποτέλεσμα ;

Το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν αποχωρήσει με μετάθεση από την ήδη υποστελεχωμένη Υπηρεσία δέκα (10) συνάδελφοι και έχει τοποθετηθεί μόλις ένας (1) ..

Με απλά μαθηματικά δημοτικού νομίζω γίνεται αντιληπτή η διαφορά...

Παρόλα αυτά κανείς δεν ευθύνεται για το κατάντημα της Υπηρεσίας αυτής, ούτε για το γεγονός ότι η υπάρχουσα δύναμη δεν φτάνει ούτε για να συμπληρώσει δεκαοχτάδα σε αγώνα ποδοσφαίρου, ούτε για το γεγονός ότι καθημερινά οι συνάδελφοι μας είναι υποχρεωμένοι να παριστάνουν τους σερίφηδες παίζοντας το ρόλο του μοναχικού κάου μπόυ στο περιπολικό, ούτε για την έκπτωση στην ασφάλεια των συμπολιτών μας που θα κάνουν αίτηση για να δούνε αστυνομικό στο χωριό τους ..

Αν λοιπόν φταίει κάποιος από αυτούς που έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και την εύρυθμη λειτουργιά των υπηρεσιών και έχει την τάση να μας κουνάει αυστηρά το δάχτυλο στο βωμό της στατιστικής ή της μειωμένης απόδοσης ή αν είναι κάποιος από τους άλλους που μας χτυπούν συχνά πυκνά την πλάτη δίνοντας μας ΜΟΝΟ κουράγιο, να γνωρίζει ότι στο βωμό των προσωπικών του συμφερόντων δεν θα επιτρέψουμε να βλάψει κανείς την υγειά των συναδέλφων μας.

ΥΓ. Τα γραμμάτια μπορεί να είναι πολλά αλλά δε μπορούν να ξεχρεωθούν από μια μόνο τσέπη και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ..

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι απόφοιτος πανεπιστημίου με άριστα για να το ξέρεις αυτό...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος - Στυλιανός

Οργανωτικός Γραμματέας Ε.Α.Υ.Ν. Καβάλας

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια