Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ... πραγματικός φάκελος της κρατικής ασφάλειας για τους νεοναζί - Όταν η αστυνομία έκανε τα στραβά μάτια


Διαβάζουμε τελευταία για επίτομο φάκελο της κρατικής ασφάλειας για την εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί της χρυσής αυγής. Κι αναρωτιόμαστε. Πόθεν αλήθεια προέκυψε και κάτω από ποιες περιστάσεις;
 
Το bloko.gr, πριν ακόμα από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα (και το επαναφέραμε αμέσως μετά) είχε αποκαλύψει τον ... φάκελο των αρμόδιων αστυνομικών αρχών για την εγκληματική οργάνωση. Ο φάκελος, ήταν ... μόλις μία και μοναδική σελίδα κι αυτή με καταγραφή "βιογραφικών" στοιχείων. Πότε ιδρύθηκε, από ποιους και ποιο ιδεολογικό περίβλημα πρεσβεύει.

Καμία, μα καμία, έστω και μία καταγραφή για το προγενέστερο εγκληματικό παρελθόν της. Ούτε καν για τα ανοιχτής έκφρασης και σημαίας πογκρόμ, επιθέσεις και δολοφονίες μεταναστών που είχαμε καταγράψει στην αμέσως μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη εποχή (Μάιος του 2011!!!). 
 
Χαρακτηριστική είναι η ερώτηση που θέσαμε στις 29 Οκτωβρίου του 2012, ένα μήνα και κάτι μετά τη δολοφονία Φύσσα προς το τότε υπουργό δημόσιας τάξης Νίκο Δένδια, ο οποίος απέφυγε την ουσία του ερωτήματος, χαρακτηρίζοντας το όπως θα δείτε ως ... θέση!!!
 
 
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: κ. Υπουργέ θα υιοθετήσω τη θέση του κ. Σταυρακάκη, ότι πραγματικά διυλίζουμε τον κώνωπα. Πριν λίγους μήνες γνωρίζαμε ότι ο φάκελος που διατηρεί η Κρατική Ασφάλεια περιοριζόταν σε μία και μοναδική σελίδα. Καμία μα καμία  απολύτως αναφορά σε σχέση με τη ρατσιστική βία ή τίποτε άλλο. Το ερώτημα είναι απλό, αυτός ο φάκελός έχει διατεθεί (ερώτηση εκτός μικροφώνου); Γιατί πολύ σωστά και εμείς εδώ επισημαίνουμε ότι το πρόβλημα έχει συγκεκριμένο όνομα και συγκεκριμένη πηγή εκπόρευσης. Και το δεύτερο που ήθελα να ρωτήσω στο πνεύμα αυτό, αυτή είναι η αίσθηση, με στατιστικά στοιχεία θα καταπολεμηθεί ο ρατσισμός και η ρατσιστική βία;
 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Σεβαστό. Ως τοποθέτηση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Όχι δεν είναι τοποθέτηση είναι ερώτημα.

 




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΤΑΣΟΣ Μ. είπε…
29 Οκτωβρίου του 2012, ένα μήνα και κάτι μετά τη δολοφονία Φύσσα

Με αχταρμά ημερομηνίες, ποιο το αληθές του άρθρου;