Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμαχία Μάχιμων Αστυνομικών: Ποια είναι η εξέλιξη από την προσφυγή της ΠΟΑΣΥ στο ΣτΕ;


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Συμμαχίας Μάχιμων Αστυνομικών: Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος (01-11-2019) που αναβλήθηκε η δικάσιμος στο Συμβούλιο Της Επικρατείας αναφορικά με την αίτηση ακύρωσης της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κατά της εφαρμοστικής Υπουργικής Απόφασης του Νόμου 4472/2017 (ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ), χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πολύ σημαντικής υπόθεσης αυτής, η έκβαση της οποίας καθορίζει κατά πολύ την υπηρεσιακή και οικογενειακή ζωή των συναδέλφων μας.

           Ήδη πολλοί συνάδελφοί μας , ζώντας με την αβεβαιότητα του μέλλοντος λόγω της ελλιπέστατης ενημέρωσης , υπογράφουν την παραμονή τους στο Σώμα δίχως να γνωρίζουν τι να περιμένουν από το αύριο μισθολογικά.  

            Επειδή οι φήμες του ότι η πολυδιαφημισμένη προσφυγή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Σ.Τ.Ε. για το μισθολόγιο οδεύει προς ένα συνδικαλιστικό ‘’Βατερλώ’’ οργιάζουν, ζητάμε να ενημερωθούν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και κατ’επέκταση όλα τα μέλη μας, σχετικά με τις εξελίξεις της δικαστικής αυτής διεκδίκησης αλλά και για τους λόγους που για έναν σχεδόν χρόνο δεν υπήρχε καμία ουσιαστική ενημέρωση.

 

 

 

                                   Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΥ.Μ.Α.  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια