Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκίνηση για το νεκρό αστυνομικό- " Το κερί της ελπίδας που έσβησε..."


Ο τραγικός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ν/α Αττικής που ακολούθησε στο θάνατο το φίλο και συνάδελφο του με διαφορά ενός μήνα, έχει συνδέσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του με δραματικές συγκυρίες. 

Στις 9 Σεπτέμβρη το δυστύχημα, στις 19 είχε τα γενέθλια του, στις 9 Οκτώβρη ο θάνατος του. Μέχρι να μπει στην αστυνομία δούλευε στα σφαγεία της Λάρισας με μισθό άνω των 1.300 ευρώ. Υπερνίκησε όμως το πάθος της ευμάρειας. 

Εδώ και πολλές ημέρες, οι συντετριμμένοι συνάδελφοι του στη ΔΙΑΣ της νότιας, είχαν ενημερωθεί από τους γιατρούς πως το ιατρικά ανθρωπίνως δυνατό είχε εξαντληθεί. Η ελπίδα όμως όχι. Και σύμφωνα με όσα μας είπαν αστυνομικοί, φίλοι και συνεργάτες του Αντώνη, "περιμέναμε πια το θαύμα. 
 
Ο Αντώνης ήταν τους τελευταίους 9 μήνες μαζί μας. Ήταν πολύ θρήσκος και ηθικός. Στα ίδια μοναστήρια που ξέραμε πως πήγαινε κι αναζητούσε με ευλάβεια την ψυχική γαλήνη, στα ίδια και μαζί με μέλη της οικογένειας του, καταθέταμε ευχές, προσευχές, παρακλήσεις κι ικεσίες για την ανάνηψη του. Χθες, την ώρα του θανάτου του, βρισκόμασταν σ' ένα από αυτά και δυστυχώς το κερί της ελπίδας, έγινε κερί μνήμης...."



του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια