Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντώνης Χρυσίδης: Σιδερένιοι κι ας είναι οι τελευταίοι που πέρασαν αυτήν την δοκιμασία


Ανάρτηση τού Αντώνη Χρυσίδη: Την καλημέρα μας σε όλους. Μετά από δεκατέσσερις μέρες ταλαιπωρίας οι τέσσερις συνάδελφοι που είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 ,επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους υγιής ,σώοι και αβλαβείς . 
Σιδερένιοι κι ας είναι οι τελευταίοι που πέρασαν αυτήν την δοκιμασία μαζί με τις οικογένειές τους ,πράγμα βέβαια πολύ δύσκολο σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας, εντός της προσωρινής δομής παρατυπων μεταναστών του Καρά Τεπέ. Ας μην ξεχνάμε ότι τουλάχιστον άλλοι δύο δόκιμοι συνοριοφύλακες αυτήν την στιγμή περνούν την ίδια δοκιμασία. 
Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Τέλος σημειώνουμε ότι ακόμα είκοσι συναδελφοι είναι σε εβδομαδιαία καραντίνα από προχτές το βράδυ, καλή υπομονή και σε αυτούς. Δεν ξέρω το πώς ,το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περιοριστούν τέτοιου είδους καταστάσεις, να βρεθούν πιό δραστικές λύσεις προφύλαξης ως προς τους συναδέλφους από την μεριά των διοικούντων Κανένας δεν έχει το δικαίωμα κύριοι να παίζει με την υγεία του άλλου. 
Το πράγμα πάει να ξεφύγει πρέπει να το καταλάβουν άπαντες.Το φωνάζουμε εδώ και καιρό , το προσβάλλουμε με τις ενέργειες μας σαν Ένωση, αλλά η κατάσταση χειροτερεύει. Ας αναλάβουν επιτέλους όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν , πριν βρούμε τα χειρότερα μπροστά μας.

Αντώνης Χρυσίδης μέλος Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ Ν. ΛΕΣΒΟΥ Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια