Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόταση αστυνομικού για τη δημιουργία Αστυνομίας Ζώων


Διαβάστε το κείμενο που έστειλε αστυνομικός-αναγνω΄στης του bloko.gr

Καλησπέρα θα ήθελα σαν αστυνομικό που υπηρετώ Ασπρόπυργο - Ελευσίνα να θίξετε το πρόβλημα για δημιουργία Αστυνομίας Ζώων...Αναγκάζονται σταθμοί - περιπολικά Άμεσης Δράσης να απασχολούνται με κακοποιήσεις - διαταράξεις από τετράποδα λες και είναι το αντικείμενο τους. Για άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη τουλάχιστον στην Αττική πρέπει να υπάρχουν οχήματα σε κάθε διεύθυνση να εξυπηρετούν αυτά τα σήματα του κέντρου , ώστε να υπάρχει γρήγορη και αποτελεσματική λύση του προβλήματος.









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι μαλάκια σκεφτη καθένας εδώ θα την βγαλη
Ο χρήστης Takis Toubi είπε…
Αν αλλάξουμε οι άνθρωποι μυαλά δε χρειάζεται καμία Αστυνομία ζώων. Ως γνωστόν το πιο άγριο ζώο ειν ο άνθρωπος...ζωώδη ένστικτα ο άτιμος!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ ωραια προταση ο συναδερφος... και γιατι οχι καθε διευθυνση και τμημα να φτιαξει χωρους φιλοξενειας για ζωακια αδεσποτα κακοποιημενα κτλ θα ελεγα ... και επειδη τα περιπολικα εξω περισσευουν θα ηθελα να προσθεσω οτι καθε διευθυνση μπορει εκτος απο το "οχημα ζωων"να βγαζει κσι αλλα οχηματα οπως ας πουμε οχημσ προστασιας περιβαλλοντος , οχημα παρανομων οικοδομων , οχημα καταληψεων σε σχολεια και αλλα ωστε οπως σωστα το θετει ο συναδερφος οι σταθμοι να απασχολουνται με το αντικειμενο τους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στις ΗΠΑ υπάρχει αστυνομία ζώων. Ξεχωριστή από την Αστυνομία, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα ζώα. Το να απαλαχθούμε από το αντικείμενο αποκλείεται. Οι άνθρωποί πάντα θα έχουν κατοικίδια. Το να μην υπάρχει ποινική νομοθεσία για τα ζώα δεν νοείται σε δυτική χώρα. Για να λυθεί το θέμα και να προσφερθούν ποιοτικότερες υπηρεσίες πρέπει να ιρδυθεί αστυνομία ζώων. Όχι για τη διαχείριση από πλευράς νομοθεσίας. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Πως πλησιάζεις όντας κοινό περιπολικό Ασπροπύργου λ.χ. ένα ροτβάιλερ για να ελέγξεις αν είναι κακοποιημένο ; Με τι εκπαίδευση ; Με τι εξοπλισμό ; Τι γίνεται Μ.Σάββατο το βράδυ όταν σου φέρουν γατάκια ή σκυλάκια ; ποιό Δήμο θα βρεις και πότε ; Αυτά και άλλα πολλά προβλήματα θα λυθούν μόνο με την ίδρυση αστυνομίας ζώων. Αν μην είναι υπό την ομπρέλα της ΕΛ.ΑΣ. Ας είναι σαν τη δημοτκή αστυνομία. θεωρώ αδιανότητο να υπάρχουν ακόμη Τμήματα ρατσιστικής βίας (που το φαινόμενο έχει ατονήσει δραστικά) και να μην υπάρχει αμιγής φορέας αστυνομίας ζώων για περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά κατά δεκάδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και για να κάνει και σωστά τη δουλειά θα πρέπει να είναι και τρομακτικός. Μίλα μου για Μήλα-νόμοι και λουκάνικα.