Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός σκότωσε κατά λάθος τον αστυνομικό αδερφό του


Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Πέραμα το βράδυ του Σαββάτου (24.10.2020), περίπου στις 22.00. Ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ σκότωσε κατά λάθος τον επίσης αστυνομικό αδερφό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του αδερφού του, το οποίο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 25χρονος αδερφός του. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

Σε βάρος του 21χρονου θα σχηματιστεί δικογραφία -μεταξύ άλλων- για μη ορθή φύλαξη όπλου.










Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν βγάζεις αστυνομικούς σε 3 μήνες είναι απόλυτα φυσιολογικό που κάθε εβδομάδα έχουμε από ένα νεκρό
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Παιδιά των ειδικών δυνάμεων παιχουν με τα οπλα μεσα στο σπιτι τους μπροστα σε κόσμο. Κρίμα για το παιδί που χάθηκε άδικα αλλά με τρεις μήνες εκπαίδευσης είναι φυσικό επακολουθο, τους φουσκώνουν και τα μυαλά στην εκπαιδευση ότι είναι οι ραμπο, οι valentino rosi και δε συμμαζεύεται. Τι περιμενουν? Νεκρους απο τροχαία θα εχουνε και ατυχήματα με τα οπλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Η ελλιπης εκπαίδευση η αιτία.
Ο χρήστης ΑΝΤΙ είπε…
με τρεις μηνες εκπαιδευση τι ακριβως περιμενατε? κατα τα αλλα οι ειδικοι φρουροι ειναι απο ειδικες δυναμεις και ειναι καλυτεροι απο τουσ αστυνομικους απο σχολη που δεν πηγαν φανταροι κτλ κτλ.... που καταντησαν οι ειδικες δυναμεις