Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

' Έλεος με την πολιτική χυδαιότητα για τα ΜΑΤ κ. Παπαδημούλη..." - Κείμενο αστυνομικού


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαδημούλης θίγει με δηλώσεις τα πολιτικά φρονήματα (εν συνόλω) των αστυνομικών των ΜΑΤ. Εμείς ως bloko.gr οφείλουμε να σημειώσουμε και να υποσημειώσουμε, πως η συλλογική ευθύνη αποτελεί ίδιον γνώρισμα αρτηριοσκληρωτικών και ολοκληρωτικών αντιλήψεων, που ουδόλως συνάδουν με τον ουμανισμό και τα ιδεώδη της ελευθερίας που πρεσβεύει η γνήσια κι ανόθευτη από τον ιδιοτελή κομφορμισμό αριστερά.

Ακολουθεί το κείμενο του αστυνομικού.

Επειδή η πολιτική χυδαιότητα δυστυχώς στην χώρα μας δεν έχει τέλος,ο κύριος Παπαδημούλης σήμερα άφησε υπονοούμενα για τα δημοκρατικά φρονήματα των αστυνομικών των ΜΑΤ..
 
Ας ενημερωθεί ότι είμαστε οι ίδιοι που επιχειρήσουμε και επί ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑ..Δεν αλλάξαμε υπηρεσία.. 
 
Η συνεχής στοχοποίηση των ΜΑΤ πρέπει να σταματήσει...Της μονης υπηρεσίας που έχει δεχθεί τρομοκρατικά χτυπήματα με όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης..
 
 
Η νέα επίμαχη ανάρτηση σχολιασμού του κ. Παπαδημούλη
 
 
 
Δημήτρης Παπαδημούλης

❗️Ενθουσιασμός για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
Η σπουδή δυνάμεων της ΕΛΑΣ να διαλύσουν αμέσως την συγκέντρωση, με δυσανάλογη χρήση βίας, προβληματίζει. Γιατί δείχνει ότι κάποιοι θύλακες στους κόλπους της διαφωνούν με την απόφαση του δικαστηρίου.

 

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έστω και αν διαφωνώ με τη θέση του ευρωβουλευτή, το σχόλιό του κάνει λόγο για κάποιους θύλακες κι όχι για το σύνολο των αστυνομικών όπως το εμφανίζει το παραπάνω δημοσίευμα
Ο χρήστης Τι λες τωρα είπε…
Να σταματήσει να μιλάει για τα πολιτικά φρονήματα των αστυνομικών. Έστω και για θύλακες .Και ποιος μιλάει αυτός που εκμεταλλεύεται έστω και νομότυπα τους πρόσφυγες για να πλουτίσει.