Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλαϊτζίδης: Αν δεχτούμε επίθεση από τη ΔΕΛΤΑ θα είναι η πιο απροκάλυπτη συνεργασία αστυνομίας και μαφίας


Ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη, από την Αναρχική Συλλογικότητα «Ρουβικώνας»: Έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα 10 μοτοπορείες περιφρούρησης ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Το ναρκωμάγαζο που ήταν πάνω στην πλατεία Εξαρχείων έκλεισε εδω και μέρες, ευτυχώς χωρίς να χρειαστεί να παρθούν πιο δραστικά μέτρα.

Έχουμε όμως την εκτίμηση πώς μία από τις επόμενες μοτοπορείες μας θα δεχτεί την επίθεση της ομάδας δέλτα.

Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από μία σειρά απο παράγοντες μεταξύ των οποίων ήταν ο τρόπος κίνησης της συγκεκριμένης ομάδας στις 2 τελευταίες μοτοπορείες, όπως και το στήσιμο τους το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Αν δεχτούμε επίθεση θα είναι η πιο απροκάλυπτη συνεργασία αστυνομίας και μαφίας που έχει γίνει ποτέ στην περιοχή των Εξαρχείων μαζί με την δίωξη που μας είχαν κάνει για ανθρωποκτονία εμπόρου ναρκωτικών, όπως και για απαγωγή εμπόρου ναρκωτικών παλαιότερα.

Την ευθύνη θα έχει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Εκτός και εαν η δέλτα παίρνει πλέον άδεια για το τι θα κάνει απο την...σημαία.

ΕΞΩ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσο γραφικος έχεις γίνει ρε καλαιτζιδη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσα χρόνια είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων ποιοι προφύλασαν και υποθάλπανε κάθε παράνομη ενέργεια διαφαίνεται από το γεγονός πως τόσα χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που η αστυνομία δεν έμπαινε εντός της πλατείας το μαγαζί των ναρκωτικών δρούσε ανενόχλητο. Που ήταν τότε η περιφρούρηση από το Αναρχικό κίνημα; Ξαφνικά μας ενοχλεί η παρουσία της Αστυνομίας;; Γιατί άραγε αντιδρούν και προσπαθούν σε περίπτωση που εμπλακεί μαζί τους η Δέλτα να το περάσουν με αυτό το τρόπο;; Μήπως το Αναρχικό κίνημα κρύβει άλλες δραστηριότητες από πίσω πέρα του αντιεξουσιαστικού ;; Οι μόνιμοι κάτοικοι ξέρουν Καλά