Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο για τις μεταθέσεις του Λιμενικού


Παραθέτουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr


Σε ένα από τα άρθρα του νέου Π.Δ. μεταθέσεων Λιμενικού αναγράφει ότι θα υπολογιστούν τα μόρια από την ημέρα της κατάταξης του κάθε στελέχους αναδρομικά.

Καλό θα ήταν οι συνδικαλιστές στις τόσες πολλές ανακοινώσεις/αναρτήσεις  που κάνουν να μας εξηγήσουν εάν είναι νόμιμη η αναδρομική ισχύ του συγκεκριμένου άρθρου και αν ναί γιατί ? (δε γίνεται οι καταδικασθέντες της Χ.Α. σε μεταγενέστερο νόμο που θα ψηφιστεί να μην έχει αναδρομική ισχύ του αλλά σε ένα άρθρο των μεταθέσεων να έχει, εννοείται ότι ούτε τους έχω ψηφίσει και ούτε πρόκειται, ως παράδειγμα το γράφω.)

Δε το βρίσκω σωστό να έχω (προσωπικά) στην πλάτη πάνω από 4 μεταθέσεις για να μαζέψω μόρια (όχι από Κ.Λ.ΠΕΙΡΑΙΑ σε Κ.Λ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ή στο Αρχηγείο αλλάζοντας ορόφους), και οι σειρές μου με μία μόνο μετάθεση σε 1ης κατηγορίας νησί να είναι τα υπόλοιπα 16 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και να έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάχτυλο ότι έχουν ρίξει άγκυρα και δεν τους κινεί κανείς διότι ο/η σύζυγος έχει ή όχι το αμετάθετο λόγω Αστυνομίας.

Απύθμενο θράσος επίσης ούτε στο ΠΑΘ/Θεσσαλονίκης δεν θέλουν να υπηρετήσουν.

Η μαγκιά είναι να ψηφιστεί ένα Π.Δ, ένα άρθρο ,δε ξέρω τί, το οποίο να αναγράφει ότι λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών και μεταναστευτικού δύναται ο Λιμενικός να συμπαρασύρει τον Αστυνομικό, Πυροσβέστη, Στρατιωτικό.(πάντα εκεί που θα υπάρχει θέση λόγω ειδικότητας των άλλων σωμάτων). Δηλαδή στην Ρόδο ή στην Κω δεν μπορούν να υπηρετήσουν?

Πως σας φάινεται η ιδέα ?

Οι υπηρετούντες των ΠΑΘ και στα νέα τύπου ABEKING (Ιταλικά) ακόμη πιο πολλά μόρια θα έπρεπε να παίρνουν.

 

Σας ευχαριστώ.

 

Υ.Γ. εκφράζω την προσωπική μου άποψη και γνώμη.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια