Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Πάμε να καούμε όλοι μαζί''


Ανάρτηση του Φωτεινού Παγιαύλα

Πάμε να καούμε όλοι μαζί!
Δεδομένα:
• Σύμφωνα με τα νέα μέτρα οι τροχονόμοι δεν εξαιρούμαστε από την υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.
• Επίσης, δεν μπορώ να αρνηθώ να ρυθμίσω τη κυκλοφορία όταν διαταχθώ, γιατί είναι παράβαση σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιό μας. Όμως, για να ρυθμίσω τη κυκλοφορία, θα πρέπει να βγάλω τη μάσκα και να βάλω τη σφυρίχτρα στο στόμα.
• Αλλά από την άλλη, σύμφωνα με τα νέα μέτρα αν το κάνω αυτό θα είμαι παραβάτης!
• Παράλληλα, ως αστυνομικός είμαι το αρμόδιο όργανο για να ελέγξω και να επιβάλω πρόστιμο σε όσους δεν φοράνε προστατευτική μάσκα.
Άρα, τι θα γίνεται:
θα βάζω σφυρίχτρα και θα σφυρίζω για τη κυκλοφορία. Όμως, αφού θα είμαι παραβάτης, θα βγάζω τη σφυρίχτρα, θα φοράω μάσκα και θα μου κόβω πρόστιμο 150€. Θα κόβω πρόστιμο στον εαυτό μου και δεν θα ρυθμίζω τη κυκλοφορία; Δηλαδή, θα κάνω κάτι άλλο από αυτό που έχω διαταχθεί; Θα πρέπει να ελεγχθώ πειθαρχικά από τον επόπτη μου. Και ξανά μανά. Θα ξαναβάζω σφυρίχτρα. Μετά ξανά μάσκα και πρόστιμο στον εαυτό μου. Και ξανά πειθαρχικός έλεγχος, γιατί δεν ρυθμίζω τη κυκλοφορία.
Και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να σχολάσω ή μέχρι να μου τελειώσει το μπλοκ με τις κλίσεις. Και μέσα στη βάρδια θα έχω μαζέψει καμιά δεκαριά πρόστιμα για κόβιντ και καμιά δεκαριά αναφορές από τον επόπτη μου.








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τραβα πιες καφέ...
Ο χρήστης Bob είπε…
Υπάρχει και η περίπτωση να κάνεις μια μικρή σχισμή στην μάσκα,ώστε να χωράει η σφυρίχτρα. Έτσι θα είσαι από παντού καλυμμένος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρικυμία εν κρανίω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μικρή ... σχισμή εεε???? Χμμμ.. Ιδέα...