Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Παρέμβαση του Θ. Αθανασόπουλου με αφορμή τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην ΕΛ.ΑΣ


Παρέμβαση του Αθανάσιου Αθανασόπουλου, Αστυνομικού Συνδικαλιστή και Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων, προκάλεσαν τα νεα κρούσματα στην Αστυνομία. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις αναφορικά με την επιβεβαίωση δύο κρουσμάτων covid19 σε κρατούμενους αλλοδαπούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Η ανησυχία μας πηγάζει από το γεγονός ότι 40 και πλέον αστυνομικοί αυτής της νευραλγικής υπηρεσίας επιβάλλεται να προβούν στο τέστ ανίχνευσης του ιού όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και η προβλεπόμενη ιχνηλάτηση.

Θα πρέπει λοιπόν να τηρηθεί απαρέγκλιτα αυτό το πρωτόκολλο, να προστατευθεί η δημόσια υγεία, η υγεία των αστυνομικών καθώς και η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Οι συνδημότες μας αστυνομικοί πρέπει να προφυλαχθούν όπως και τα μέλη των οικογενειών τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και να μην αποτελέσουν βορρά και θυσία στο καλώς νοούμενο υπηρεσιακό καθήκον που στην προκειμένη περίπτωση θα έχει τραγικά αποτελέσματα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προβούν σε όλες τις προβλεπόμενες εκ της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ενέργειες, με πρώτιστο μέλημα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην περιοχής μας, η οποία και πριν την εκδήλωση αυτού του συμβάντος παρουσίαζε ήδη επιβαρυμένο μικροβιολογικό φορτίο.

Όχι λάθη και εκπτώσεις στην υγεία των πολιτών!!!


https://tempo24.news

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια