Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Ντούμας: Στη «γειτονιά των αγγέλων» και ο νέος Συνάδελφος της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αντώνιος Νίκου


Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα: Δυστυχώς ο νέος Συνάδελφος που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρ. Νοσοκομείο, ακολούθησε τον Βαγγέλη στη «γειτονιά των αγγέλων» προσθέτοντας στο πάνθεο των εν υπηρεσία πεσόντων Συναδέλφων μας ακόμη έναν ακόμη ηρωικώς πεσόντα Ειδικό Φρουρό.

Θυμίζουμε την 09/09/20120, αποφράδα ημέρα, που οι Συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής κινήθηκαν με σήμα του κέντρου να συνδράμουν σε πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή του Αγίου Κοσμά όπου και συνεπεία τροχαίου τραυματίσθηκαν βαριά Ακολούθως ο Συνάδελφος Ευάγγελος Νοίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ ο Αντώνιος Νίκου διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος λίγες μέρες μετά στο 401 Στρ. Νοσκομείο.

Ο Νέος Ειδικός Φρουρός Αντώνιος Νίκου δεν τα κατάφερε, σταμάτησε τον αγώνα προσφοράς και θυσίας στον συνάνθρωπο και στην Πατρίδα του μετά από ελάχιστε χρονικό διάστημά αφότου ξεκίνησε . Τον διαβεβαιώνουμε όμως ότι ο αγώνας του αυτός θα έχει επίσης άξιους συνεχιστές όλους τους αστυνομικούς που σήμερα πενθούν για τον άδικο και πρόωρο θάνατό του .

Σίγουρα ο νους μας μετά το πένθος των χιλιάδων Συναδέλφων και ιδιαιτέρως των νέων Ειδικών Φρουρών της τελευταίας πρόσληψης που λίγες μέρες πριν έζησαν μαζί του τις ίδιες αγωνίες, μας οδηγεί στον σπαραγμό της Μάνας του Πατέρα των συγγενών που ξεκινούν το Γολγοθά του αποχωρισμού και του αποχαιρετισμού του παιδιού τους . Τους συλλυπούμαστε θερμά και τους συμπαραστεκόμαστε.

Αντώνη, καλό παράδεισο να μας προσέχεις από ψηλά!!

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια