Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον Όλυμπο της ευτυχίας ο επικεφαλής της πρωθυπουργικής ασφάλειας - Τρίτος στην σχολή αξιωματικών της ΕΛΑΣ ο γιος του


Περηφάνια για το καύχημα τους (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;) στην αμιγώς και με τη βούλα των πανελλαδικών εξετάσεων πλέον, αστυνομική οικογένεια του ταξίαρχου Πέτρου Παυλόπουλου και της κατά βαθμό, αλλά και σε ότι αφορά στην ... εσωτερική οικιακή τάξη συζύγου του, υποστρατήγου ε.α. Αθανασία Κορκοντζέλου.
 
Ο Παυλόπουλος ο νεώτερος, μετρήθει κι εμετρήθει "θετικός" στην οικογενειακή παράδοση, με 18.325 μόρια κι εν τέλει εισήχθει στη σχολή αξιωματικών του σώματος και μάλιστα ως τρίτος τη τάξει στη σειρά κατάταξης.  

Περιττό ν' αναφερθούμε στην οικογενειακή έπαρση (με την καλή έννοια του όρου) που οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως βρίσκονται ωσάν αναπεπταμένοι στον Όλυμπο της ευτυχίας, κάτι που μεταφράζεται κι αποτιμάται με κεράσματα σε συνεργάτες και φίλους.

Εμείς να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στα νεότευκτο μέλος της αστυνομικής οικογένειας των αξιωματικών και με μια πορεία που θ' αφήσει τους μεταρσιωμένους γονείς πολλές παρασάγγες πίσω του.
 




Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα τα μόρια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το δικο μου παιδί τελείωσε την Νομική.Τι πρέπει να γραψεις για εμάς.Στην σχολή αξκων θα φας θα πείς και θα βγείς.Έχει καμιά αξία.Τι κατάταξη εχει στα πανεπιστήμια καμία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα φας θα πεις αξιωματικός θα βγείς.Σιγά την σχολή
Συγχαρητήρια στο παιδί για τους βαθμούς.Να γνωρίζεται οτι πολλά παιδιά κατώτερων αστυνομικών έχουν περάσει σε πολύ καλύτερες σχολές αλλά δεν γράψατε κάτι.
Ο χρήστης γιώργος είπε…
Για τα παιδιά των μάχιμων να μας λές και όχι των βολεμένων..
Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.Π είπε…
Μπράβο στο παλικάρι, καλή φοίτηση και καλή σταδιοδρομία! Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι ίδια! Ας αφήσουμε το δικό μου και το δικό σου! Πάνω από όλα υγεία!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλετε να μαντέψω που θα τοποθετηθεί, όταν αποφοιτήσει με το καλόαπό την σχολή ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο και καλή σταδιοδομία, με εντιμότητα και ευσυνειδησία.
Και να δούμε μετά πως θα τη βγάζει με τον μισθό...