Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού αρνείται συμμετοχή στη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ


Αναδημοσίευση από το athens.indymedia.org.

Ονομάζομαι Γιάννης Σαββίδης και είμαι κρατούμενος στο Γενικό Κατάστημα Ξράτησης Δομοκού. Έχω

κατηγορηθεί για ληστεία την οποία έχω παραδεχθεί όμως κατηγορήθηκα και για δύο φόνους τους οποίους όχι μόνο δεν έχω κάνει, αλλά δεν ήμουν καν στο συμβάν το οποίο είχε γίνει στο Ρέντη, με τους δυο συγχωρεμένος αστυνομικούς της ομάδας Δίας.

Είμαι έγκλειστος εδώ και 10 χρόνια Και ενώ όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν την αθωότητά μου, έχοντας ήδη εκτίσει την ποινή μου για τη ληστεία. Συνεχίζω το Γολγοθά μαζί με την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και τα τέσσερα παιδιά μου και προσπαθώ να δικαιωθώ ενώ παίζουν σοβαρά πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα πάνω στην πλάτη μου.

Όλος ο κόσμος μου λέει ότι αποδεικνύεται η αθωότητα μου και οι δημοσιογράφοι και όλος ο κόσμος από γνωστούς και αγνώστους συγκλίνουν στην άποψη ότι είναι πολιτικό παιχνίδι.

Βρέθηκαν στοιχεία όπως το DNA, τα αποτυπώματα, οι τηλεφωνικές συνομιλίες, το όπλο του δράστη που είναι καλάσνικοφ. Σε όλα αυτά λοιπόν δεν υπάρχει δικό μου DNA, κανένα αποτύπωμα δικό μου και ένα από τα πιο βασικά στοιχεία οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν να έχω συνομιλία με τον άνθρωπο που παραδέχτηκε ότι ήταν στο επίμαχο αυτοκίνητο volvo συνολικά 22 κλήσεις. Επίσης την ώρα της συμπλοκής 19:00 συνομιλάω με τη σύζυγό μου. Δεν γίνεται να συνομιλω με την σύζυγό μου κ ταυτοχρόνως να πυροβολώ.

Θα ήθελα να τονίσω για το τραύμα που φέρει στο κεφάλι ο συχωρεμένος αστυνομικός από σφαίρα, η είσοδος είναι από πίσω και η έξοδος της σφαίρας από μπροστά, με εννιάρι πιστόλι που είχαν μόνο οι αστυνομικοί. Και βέβαια αποδεδειγμένο από την βαλλιστική εξέταση και τον ιατροδικαστή, καθώς στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από ένα μόνο όπλο τύπου καλάσνικοφ και πιο πίσω σφαίρες των 9 χιλιοστών, από τα όπλα των αστυνομικών. 

Τελείως αυθαίρετα χωρίς να υπάρχει κάποια βολίδα ή κάλυκας από 2 καλάσνικοφ θεωρούν ότι πυροβόλησε και δεύτερο, χωρίς να προκύπτει από πουθενά και χρεώνουν ότι ήμουν εγώ εκεί και πυροβολούσα.

Η αστυνομία και οι δικαστές του πρωτόδικου δικαστηρίου και του εφετείου συγκαλύπτουν για να μην φανερωθεί στο σύνολο της κοινωνίας και τις οικογένειες των αστυνομικών που χάθηκαν άδικα ότι δεν είμαι εγώ ο φονιάς και έχω δικαστει για να καλύψουν τα πραγματικά γεγονότα.

Στις 21 Οκτωβρίου έχω δικάσιμο στον άρειο πάγο και ελπίζω να δικαστώ δίκαια ώστε να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια και το βασικότερο να δικαστώ με τα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και όχι πολιτικών συμφερόντων, πολιτικό παιχνιδιών και συγκάλυψεων του κρατικού μηχανισμού που παίζουν στην πλάτη μου και της οικογένειάς μου, κάνοντας καριέρα με τη ζωή μου.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια