Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κώστας Χατζηαναγνώστου: Παιδιά της αστυνομίας με πόσα "κιλά ευχαριστώ" είστε ικανοποιημένοι;


Ανάρτηση τού Κώστα Χατζηαναγνώστου, αποστράτου αστυνομικού: Για τις ΕΔ βρέθηκε έκτακτο οικονομικό κονδύλι για ενίσχυση για την υπέρ εργασία λόγω των γνωστών γεγονότων όπως κάτι ανάλογο είχε δοθεί και κάπου εκεί στα Χριστούγεννα και σωστά, για τους εργαζόμενους στην ΕΛ. ΑΣ. όμως κάτι; Μπα δεν παίζει ε, μήπως έχει καμιά πληροφορία ο τύπος που δεν πρόλαβε να διαβάσει τα μνημόνια που ψήφισε η ο "πωλών μικρογεύματα"; Ίσως να του έχει υποσχεθεί ο ΠΘ και το κρατάει μυστικό ο μπαγάσας για να το ανακοινώσει στο συνέδριο για να λάβει και πανηγυρικό χαρακτήρα. Παιδιά της αστυνομίας με πόσα "κιλά ευχαριστώ" είστε ικανοποιημένοι; Μην είστε και πλεονέκτες η οικονομία έχει δυσκολίες πρέπει να βάλετε πλάτη άλλωστε δεν είστε ΜΜΕ.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣMΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΩΡΟ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ Σ.Α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ SMS.



Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν σας λέμε κ. Κώστα, μπορείτε να μείνετε με την απορία...
Καθίστε εκεί στο καφενέ σας και μην μας μολύνεται με τις "ορμινιες" σας..