Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στο Λουτράκι: Ποτέ δεν πίστεψα πως αυτή η σχέση θα ήταν μοιραία για τη μητέρα μου


Συγκλονίζει με την κατάθεσή της η 20χρονη κόρη της Φωτεινής Σβιτλάνα, της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, γυμνή και κατακρεουργημένη, μαζί με τον 42χρονο φαρμακοποιό σύντροφό της.

Βασικός ύποπτος του στυγερού διπλού εγκλήματος είναι ο πρώην ερωτικός της σύντροφος, ένας άντρας από την Αλβανία, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως μετά το φονικό διέφυγε στην πατρίδα του.

"Η μητέρα μου είχε δώσει τέλος σε μια προβληματική σχέση με ένα καταπιεστικό και βίαιο άτομο. Ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτή τη σχέση θα ήταν μοιραία για εκείνη" εξομολογείται η 20χρονη κόρη του θύματος, στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές και αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η "Real News".

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η μητέρα της είχε συνάψει σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον σεσημασμένο Αλβανό, τον οποίο είχε γνωρίσει στη Μύκονο, την περίοδο που ο ύποπτος εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα του νησιού.

Ωστόσο είχε πάρει την απόφαση να δώσει τέλος σε αυτή την σχέση και για τον λόγο αυτό μετακόμισε στο Λουτράκι όπου ήθελε να κάνει διάφορα επιχειρηματικά ανοίγματα. Ο ύποπτος φαίνεται πως δεν δεχόταν την απόφαση αυτή.

"Δυστυχώς όμως, μέχρι να δώσει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την σχέση έβλεπε τον πρώην της και στο Λουτράκι" είπε η κόρη της 43χρονης μασέζ, αρνούμενη να πιστέψει πως η μητέρα της χάθηκε με αυτόν τον φρικτό τρόπο.


https://www.thetoc.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια